СЕДМИЦА НА РЕФОРМАЦИЯТА: С ФОТОГРАФИЯ СЕ ТЪРСИ РАЗЛИЧНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА

04.11.2012 / 17:08 0

“За да си добър фотограф, е важна гледната точка, която имаш върху заобикалящия те свят. Талантливият запечатва това, което е красиво, но другите не го виждат и просто го подминават.” Тези мисли сподели фотографът Влади Балевски в събота с аудиторията във II баптистка църква във Варна. Събитието беше предпоследно за седмицата на Реформацията, в рамките на която се изявиха много известни лица от екрана и сцената. 

Балевски е специализирал в сватбената фотография. Според него е важно не просто да запечаташ най-щастливите мигове на двама души, а да ги преживееш заедно с тях, за да се получи качествен продукт. Намесата на Бог в живота си той видял при съчетаването му с други негови колеги. “Нищо не е от нас, Бог ни е дарил, той ни дава възможностите, трябва само да ги използваме”, е мотото на екипа му. Тайната на успеха за Влади е в две неща – да се направи нещо красиво и в центъра да е любовта, за която хората се събират в сватбения ден. 

“Във всеки има умения за развитие”, продължава той. “Важното е да се достигне до сърцата на хората, независимо с какво точно се занимаваш. Важното е да се надхвърлят дори очакванията и представите на този, който те е ангажирал, да споделиш мечтите му и да ги разшириш. За мен талантът е да погледнеш в сърцето си и да реализираш това, което е там. Апаратът е само средство. За това търся различната гледна точка”, коментира гостът. 

Седмицата приключи със среща разговор за тайните на рока и посланията в него в Ретро клуб. Събеседници на публиката бяха Пеци Гюзелев от „Щурците”, Владо Захариев и Данчо Караджов от група „Сигнал”. 

Всеки ден по различни теми, свързани с изкуството, говориха още Теньо Гогов - главен сценарист на „Столичани в повече”, композитор и певец, Влади Карамфилов-Въргала, Любо Киров и Ивайло Захариев, познат като персонаж от сериала „Под прикритие”.  Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама