Щастливец грабна 2 милиона джакпот за ЧНГ със залог само от 2 лева

31.12.2019 / 16:29 2

Невероятен късмет споходи участник в играта „Лото 6 от 47“ в навечерието на Нова година. Щастливецът позна и шестте печеливши числа в тегленето на 30 декември и си спечели джакпота в размер на 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай.

Той е играл със залог от 2 лева на сайта 7777.bg. Печелившата комбинация, която го превърна в милионер, е съставена от числата: 2, 8, 12, 17, 21 и 24. Те бяха изтеглени от водещата Нора Шопова на живо по NOVA.

Джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ пада за втори път в рамките на този месец. На 1 декември печалбата отиде при международния шофьор Любомир Левчев от град Видин.

Честито на големия късметлия, който ще има двоен повод за празник и ще посрещне новата 2020 година като милионер!

В съдбоносното теглене на 30 декември има и четирима участници, които улучиха пет от шестте печеливши числа и грабнаха по 5000 лева. Двама от късметлиите са от град Славяново. Петици познаха и щастливци от Велинград и Кюстендил.

А джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ отново е презареден. Следващото теглене за 2 000 000 лева, включващи къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай е в новогодишната вечер, 31 декември, в централната емисия новини на NOVA.


 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
batkojoro (преди 4 месеца)
Рейтинг: 5075 | Одобрение: 2220
Тогава сложете снимка на ЛОТО а не на ТОТО

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама