Ще се сдобие ли България с остров в Тихия океан

23.03.2015 / 23:22 4


Бизнесменът Владимир Баланов чака отговор от премиера дали страната ни иска остров безплатно

Продължение на историята с предложението на бизнесмена Владимир Баланов да дари на страната ни остров в Тихия океан. До момента единствено социалният министър Ивайло Калфин е проявил интерес към предложението, предаде Тв7.

Преди седмица телевизиата разказа историята на Баланов, който предлага на България, остров в Тихия океан, тогава от МЕНСА заявиха готовност да обособят там "държава на умните".

Междувременно няколко страни от Латинска Америка и една от Европа са проявили интерес, разказа в "Добро утро, България!" Владимир Баланов.

Вече девет месеца островът на бизнесмена си търси собственик. Владимир Баланов е направил предложения до премиера и президента и чака отговор.З асега е получил отказ от Външното ни министерство. В писмото е посочено, че това са скали, които не са обитаеми, а островът не е закотвен на едно място.

50 учени от МЕНСА България имат желание да станат граждани на тази държава.

За разлика от слабия интерес у нас - от чужбина има няколко предложения. Коя е европейската държава Баланов отказа да каже, но и две латиноамерикански страни са проявили интерес към острова. Той обаче съветва родните политици да не изпускат този шанс.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
varna (преди 9 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Не се бойте ДА
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
2
1
Mitko 5 (преди 9 години)
Рейтинг: 1377 | Одобрение: 227
Да
Varna 5 ---------------------------
1
3
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
ЕЕЕЕ ама задължително , там ще си крием престъпниците умрели , даже българска храна и курви ще им пращаме да се чувстват добре , даже и убийците си на деца да пратим А ???? ИЗРОДИ ДОЛИНИ МРЪСНИ , НАЙ - големите престъпници са в парламента , затова народа ни измира като хлебарки ! ! !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама