Шампионът Детелин Далаклиев: Животът е по-кървав от спорта

13.01.2018 / 11:04 0

От две години той вече не е в големия спорт заради травма, която му попречи да се състезава

Нова тв се срещна с българския шампион по бокс Детелин Далаклиев. От две години той вече не е в големия спорт заради травма, която му попречи да се състезава. Продължава обаче да мечтае за още медали, въпреки че е наясно, че на кариерата му е сложен край.

„Да си световен шампион е нещо голямо, което осъзнаваш по-късно, не веднага. Станах световен шампион след 10 години тренировки в националния отбор. Сякаш ми беше писано да го направя”, казва Далаклиев за златото на Световното първенство в Милано през 2009 г.

 

Признава, че най-голямата му мечта е била да стане футболист. В боксовата зала попада съвсем случайно. Първоначално боксът го отблъсквал, но по-късно решил да започне да тренира.

„Имал съм грешки, изпуснал съм медали. Винаги ми е тежало, че нямам медал от олимпиада. Аз съм човек, който от най-големия връх тръгва надолу. Някак си отдъхнах и това ме свали надолу”, каза шампионът.

„Изплъзна ми се, така ми е било писано. Може като треньор да направя някой олимпийски шампион”, надява се Детелин Далаклиев.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама