Шеф Манчев за ресторантьорите: Ние сме в патова ситуация, трябва ни яснота

26.03.2020 / 10:55 0

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Много ми коства да задържа персонала си. Държавата трябва да застане твърдо с някаква позиция към бизнеса, коментира колапса в туризма Шеф Манчев в интервю за предаването "На кафе".

Много се говори ту за 60%, ту за 40% и аз все си задавам въпроса на коя опашка да се наредя да ги чакам тези пари. Държавата и ние трябва да сме в синхрон. Ние трябва да бъдем хората, които запазваме персонала си, но и към нас трябва да има адекватни мерки. 

Всеки се адаптира според това, което може. Аз правя доставки до домовете, за да си завъртя персонала, да изкарват някой лев. Сега чистят ресторанта, подреждат кухнята.

Взимам предпазни мерки, имам ръкавици, моите готвачи са дезинфекцирани, карам ги да си бършат ръцете, да носят маски. 

След всичко това ще има генерални промени и то икономически. Ние хората се бяхме самозабравили, страшно много ламтяхме. Има един катарзис сега, хората започват да оценяват семейството, децата, родителите. Цял свят е в криза, ако ние се вайкаме, че нищо няма да се случи, няма как да се оправя нещата. Ние сме хората, които трябва да дадем примера и модела за подражание. Искам хората ми да знаят, че това ще свърши, но ние ще си подготвим всичко, за да сме още по-добре после, сподели притесненията си Шеф Манчев за предаването на Гала. 

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама