Шеф на Суворово: Победата срещу Спартак е престижна

11.10.2018 / 15:43 4

Изпълнителният директор на Суворово Гавраил Гавраилов изрази задоволство от победата над Спартак с 2:1 за Купата на аматьорската лига и най-вече от това, че са я постигнали без една дузина титуляри. Гавраилов, обаче уточни, че за тях турнирът не е приоритет.

Ето какво заяви за „Петел” Гавраил Гавраилов:

„За нас купата на АМФЛ не е приоритет, а възможност за спаринги, още повече че тази седмица по програма почиваме в Трета лига – Североизточна група.

По една или друга причина не можехме да разчитаме на почти цял отбор състезатели: централните защитници Станислав Иванов и Теодор Кирчев, Даниел Венков, Марин Сираков, Любомир Михалев, Николай Илиев, Никола Василев, Георги Станчев (Гонзо) и Костадин Иванов (Марата). Смятаме че всички ще са на линия за следващия ни мач, който е отново срещу Спартак, но за първенство на 21 октомври. Радващо е обаче, че тези, които играха в този мач, се раздадоха, спазиха тактическата дисциплина и показаха, че може да се разчита на тях във всеки един момент, включително и двете момчета от юношите ни младша възраст, които взеха участие в срещата.

Вярно е, че през по-голямата част от срещата се бранихме и варненци владееха инициативата, но такава беше тактическата ни постройка. Доволни сме, че когато изостанахме в резултата, успяхме да реагираме адекватно и да го обърнем в наша полза. Нормално след това отново се затворихме и не допуснахме изравняване. Въпреки безразличието ни към този турнир и крайния изход от срещата, не може да отречем, че това все пак е престижна победа, предвид съперника, който отстранихме. Наясно сме обаче, че следващата седмица срещу Спартак заряда, залога и мача ще са съвсем други.

Относно претенциите на Спартак за отменен гол, мисля че е станало някакво недоразумение, тъй като футболисти от Спартак, които бяха зад вратата, казаха, че топката е тупнала половин метър пред, а не зад голлинията. Ако и това не е достатъчно, има запис, който би разсеял съмненията около ситуацията.” 

Съставът на Суворово: Неделчо Добрев, Никола Арнаудов, Данаил Борисов, Никола Найденов, Милен Стефанов, Георги Бомбов, Живко Бояджиев, Светослав Павлов, Костадин Хараламбиев Иванов, Александър Чукански (68 - Илия Илиев), Христо Димитров (89 - Кристиян Кръстев).

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама