Шефът на ДАНС обеща в кратки срокове да провери офшорките на политиците

15.05.2019 / 16:21 4

В кратки срокове ще направим проверката по искането на главния прокурор за предоставяне на информация за лица на висши служебни длъжности, заяви пред журналисти председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) Димитър Георгиев, съобщава OFFnews.


По-рано днес Сотир Цацаров поиска ДАНС да предостави в кратки срокове информация за недекларирани сметки, имоти и инвестиции на лица на висши служебни длъжности

"ДАНС ще извърши всичко, което е необходимо, в координация с всички държавни институции, които имат отношение. Когато сме готови с информацията, ще я предоставим на главния прокурор. Не е малко времето, което трябва да се провери. Надявам се в максимално бързи срокове да успеем да направим това, което е необходимо, и да извършим тази проверка“, каза в отговор Георгиев. Той обясни, че по искането ще бъде работено в кратки срокове без оглед на предстоящите избори за Европейски парламент.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
n eXu s (преди 3 дни)
Рейтинг: 40202 | Одобрение: -44818
3
27
ДИВАКА (преди 4 дни)
Рейтинг: 29733 | Одобрение: 1483
ИзплезванеИзплезване:devil:Изплезване:alien::devil:ИзплезванеИзплезване:alien::devil::devil:Нинджа:devil:ИзплезванеИзплезване
6
23
Морски (преди 4 дни)
Рейтинг: 18071 | Одобрение: 6001
Тати обеща да ми купи колело,ама не сега..
3
15
MrBean (преди 4 дни)
Рейтинг: 6049 | Одобрение: 2049
И как кореспондира със статията за офшорките поемащи ТолТаксите

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама