Шефът на ФБР идва да разплете шпионски скандал у нас?

27.02.2015 / 10:15 6

Директорът на ФБР Джеймс Коми идва, за да разреши шпионски скандал у нас. Пробита е системата за национална сигурност, част от информацията се ползва от друга държава. Случаят "Червей" също има общо с това. Има хора от високите политически етажи – поне двама, които трябва да бъдат обвинени в държавна измяна, заяви в студиото на "Добро утро, България!" по TV7 бившият служител в Националната служба за охрана Николай Марков.

"Това продължава доста години, поне четири правителства прикриват тези хора, но ситуацията вече е нетърпима, подчерта Марков и добави, че това е един от големите ни проблеми – не решаваме подобни казуси навреме, а чакаме нещата да назреят толкова много, че да дойде някой отвън, за да вземе мерки. Трябва да се направи чистка и в специалните служби, и в политическото пространство. Политическият ни елит е пробит, това са банда престъпници, обвързани с чужди държави", заяви Марков.

"Има хора от високите политически етажи, които трябва да бъдат обвинени в държавна измяна", твърди полк. Николай Марков. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
anonim (преди 6 години)
Рейтинг: 912 | Одобрение: 207
И да ги намерят, май няма да узнаем кои са.
3
1
kris (преди 6 години)
Рейтинг: 212644 | Одобрение: 18484
много хора взеха да скачат от високите блокове и май стана мода.......тоя марков да не вземе да скочи и той по "собствено" желание.....а ф би ай защо не си оправи собствените бакии , а се занимава с българските ? не им ли е ясно на американците , че в българия оправия няма.......?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik