Шефът на бургаската полиция с нови смразяващи кръвта подробности за убийството на малката Никол

12.10.2017 / 15:03 3

Шефът на бургаската полиция Калоян Калоянов разкри нови подробности около убийството на 11-годишната Никол. Той бе категоричен, че 15-годишният Иван не е имал за цел да я ограби.

Взел е телефона й, за да изтрие разговорите. Когато не е могъл да разбие кода, в крайна сметка го чупи. „По неговите думи поводът да отидат в бл.108 в „Меден рудник” е наистина, за да пушат наргиле. Такава е била уговорката. Но смятам, че причината е  сексуална нагласа към Никол. Горе, на тавана на този вход, са намерени употребявани по-рано презервативи и вероятно  е било някакво сборище. Той е искал  да отидат там, смятайки, евентуално, да се стигне до секс. Предполагам, че тя го е отхвърлила в асансьора и се подиграла с него, което е провокирало агресията му. Натам клони разследването, което всъщност е почти приключило”, коментира Калоянов пред Флагман.   „Вещи на момичето не сме намирали в дома на извършителя”, каза още той и добави, че по дрехите на Иван са открити пръски кръв, кръв от Никол има и по чехлите му. От думите му стана ясно още, че повече от шест часа разследващите не са имали никаква идея коя е жертвата. Момичето нямало документи за самоличност, телефон, никой в блока не я познавал, никой не я търсел. „Около 18 ч. в неделя получихме сигнала за убийството. До 00:30 ч. ние нямахме никаква идея кое е момичето. Проверихме всички домове за сираци, преобърнахме циганската махала наблизо – евентуално да са я отвлекли за проститутка и да е избягала. Къде ли не ровихме? Нищо! Освободих половината от екипа да поспи, защото на другия ден щяхме да обявим издирване в цялата държава – по снимките. До 1 без нещо, когато се появи майката на Никол и каза, че не се е прибрала”, съобщи шефът на бургаската полиция. „Не й казахме, че е убита. Тя ни предостави лаптопа на дъщеря си. Всичко беше запазено вътре като кореспонденция. Стигането до извършителя обаче не стана чрез лаптопа. Защото се оказа, че е контактувала във фейсбук с над 500 имена от мъжки род през последните дни. Но не мога да коментирам как още същата нощ успяхме да стигнем до Иван. Заслугата е изцяло на професионализма на колегите ми от ОДМВР. Чрез лаптопа също щяхме да стигнем до извършителя, но на по-късен етап. Майката не знаеше има ли приятел и дали се вижда с някого”, каза още Калоян Калоянов, пише Блиц. 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
хикс (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Контактувала с 500 мъжки имена, но те стигнали до Иван благодарение на "професионализма СИ"! Малееее, колко тъпоумно обяснение!  Само не знам дали този, който е писал това горе или онзи, който се е изказал, е по-тъпоумен от двамата.
6
1
W (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СМЕШНИЦИ,АЗ АКО НЕ ВИ ПОЗНАВАХ ОТБЛИЗО,ЩЯХ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ В МВР ИМА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,НО ТЪЙ КАТО МНОГО ПЪТИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ИДВАМ В ПОЛИЦИЯТА,ЗА ВАРНА СТАВА ВЪПРОС,ПРЕКРАСНО ЗНАМ ,ЧЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ,МЛАДИ НЕОПИТНИ,КОРУПЦИЯ ПРИ НАЧАЛНИЦИ НА РАИОННИ,ТАКА ,ЧЕ ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ НА МАЛКИТЕ ДЕЦА,КАКВИ СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИИзплезване
8
0
Димо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Уникални сте с тези заглавия - и кое от изнесеното може да смрази кръвта??
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама