Шефът на пожарната в Пловдив: Беше изключително тежка нощ за нас. 15 автомобила гасиха пожара във Войводиново

11.02.2019 / 07:52 3

Кадър: bTV

"Беше изключително тежка нощ за нас. Пожарните автомобили бяха 15, 2 от които автомеханични стълби. Беше нарушено водоснабдяването. Присъединиха се автомобили от Карлово и Стамболийски. Пожарът е възникнал 18:22 минути, беше локализиран в 23:15 ч. Имаше две фрионни инсталации, 3 екипа ги обливаха, да няма експлозия. Имаше и бутилки с въглероден двуокис и кислород. Не допуснах нито един пожарникар да влезе вътре, тъй като цялата конструкция гореше, а безопасността на пожарникарите е много важна.

За причината за пожара все още не можем да бъдем категорични, с колегите от полицията ще направим оглед, когато всичко приключи, за да намерим огнището на пожара. Трябва да се види от къде е тръгнал, може и техническа неизправност да е. Според собственика пожарът е възникнал от вътре. Не мисля, че е умишлен. Няма опасност за населените места, няма отделяне на токсични вещества, нито подновяване на пожара", заяви Комисар Георги Мангараков, началник на пожарната в Пловдив по BTV.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама