Шефка малтретира българка в Италия и крещи: Кучета са по-важни от теб (видео)

08.11.2013 / 13:27 15

Българката Даниела е жестоко малтретирана в италиански дом, където работила като домашна помощница. Чрез скрита камера милиони италиански зрители на тв предаването Le Iene стават свидетели на насилието и униженията на нашенката.

Даниела е като много други домашни прислужници или гледачки на възрастни хора, пише "24 часа".

Бита до посиняване, наречана „мръсна свиня, аз ти давам заплата, а ти не чистиш и не готвиш както трябва". Това са само част от обидите, които е понасяла всекидневно от италианската си господарка. Вероятно работодателката е заможна жена по професия психолог, пише изданието за българите в чужбина "Български новини".

Даниела е принуждавана да чисти изпражненията на 18-те кучета, които италианката е държала затворени в клетки.

„Те са 100 пъти по-важни от теб", е крещяла господарката срещу българското момиче.

След излъчване на скандалния репортаж телефоните и социалните връзки за контакт с предаването са прегрели от възмутени зрители, вследствие на което 2 часа по-късно репортажът е свален от сайта на телевизията.

Темата се обсъжда и в туитър. Сайтът на телевизията е наводнен с негативни коментари, а от тази сутрин е офлайн. „Видеото са го махнали!! Не е онлайн само за няколко часа!!!! Но който гледа предаването като мен видя всичко!", коментира Лиляна Цветкова.

Гръмнаха и социалните групи във фейсбук на българите в Италия. Те настояват за незабавна намеса на българското посолство в Италия и българската държава.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама