Шефката на RT: Да национализираме ИКЕА. Те са на наша територия и се държат като прасета

05.03.2022 / 19:59 12

Кадър Уикипедия, Риа

Въпреки големите ресурси икономиката на Русия е посредствена и е три пъти по-малка от тази на Италия, например, но за сметка на това самочувствието на управниците й никак не е малко.

Страната няма нито една успешна марка със стоки с висока добавена стойност или от високите технологии.

Напускането на световните компании е шок за руснаците, защото те ще се лишат от благинките на "лошия Запад".

В последния работен ден на шведската Икеа в Русия се изсипаха огромни опашки, за да си вземат нещо за спомен, а коментатори оценяват случилото се като "Великата отечествена война за ИКЕА"

"Защо просто не национализираме тази IKEA: всички тези складове, всички тези магазини? Нашите работят там, сега ще останат без работа. Защо? Това е нашата земя. Пуснахме ги тук. Държат се като прасета, нарушават всички допустими норми."

Това заяви главният редактор на държавната, свързвана с Кремъл, телевизия RT Маргарита Симонян.

Симонян скандализира България, когато нашите гимнастички отвяха рускините на Олимпиадата: "След начина, по който съдиите от различни страни се разправиха с нашите гимнастички, наистина съжалявам, че не работя в ГРУ.", написа тя.

 Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
Радостин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 64441 | Одобрение: -1109
Проста кукумявка.
Всеки да си получи заслуженото !
6
4
Комитата (преди 9 месеца)
Рейтинг: 8002 | Одобрение: 1022
Бай Иван ;) Тъпо парче си ти. Ама мега тъпо парче. С тия високи цифри на хартия за БВП си изтрий задника. И не само ти, а всички тъпанари като теб, за които това е опорка - да си изтрият задника с тая опорка. Защото водещо и от значение е не цифрата на БВП сам по себе си, а паритета, покупателната способност, как живееш. Усмивка То и Бангладеш има висок БВП, по-висок от доста европейски държава, ама мисля, че е нужно да обяснявам каква тиня е там и как се живее, нали? По цифра на БВП, САЩ са №1, ама фактически са балон пълен с пеъдня. Защото за последната петилетка, вече над 50% са редовите американски граждани които са на втора работа или допълнителни работни часове, само и само за да могат да си покриват разходите и сметките. 8-) Аре въс! Стига толкова уроци за днес, и за утре, и въобще..... с бордюри не обичам да събеседвам. 
БЪЛГАРИНО! Гледай Украйна, мисли за България! Когато си избереш начело на държавата да поставиш клоуни, чалгари, продуктово позиционирани харвардски меринджеи и всякакви палячовци обикновено береш много ядове.
4
5
бай Иван (преди 9 месеца)
Рейтинг: 951 | Одобрение: 216
Комита, ти си уникално тъпо парче! Това за икономиката и по-специално Брутен Вътрешен Продукт го пише навсякъде и не е много трудно да го намериш и прочетеш, вместо да се правиш на интересен!
6
1
krasko (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15556 | Одобрение: 5176
Мистър Бийн, италианците конфискуват яхти и вили. Това какво отношение е към частната собственост ???
3
2
Аззз (преди 9 месеца)
Рейтинг: 1316 | Одобрение: 276
До комплексирана улична кучка СнайперУхилен АКО баба беше мъжка! Да, ама бомбите са в техните ръце! А ти ще виеш и пищиш от злоба по форумите и нищо не можеш да направиш. С виенето и злобата ще си останеш, така цял живот, до жалкия ти край. Ухилен Това е положението, и гък не можеш да кажеш на оная бензиностанция с ракети. УхиленУхиленУхилен
Който не поставя народа пред себе си, ще го види след себе си! - стара българска истина
5
7
Комитата (преди 9 месеца)
Рейтинг: 8002 | Одобрение: 1022
"Въпреки големите ресурси икономиката на Русия е посредствена и е три пъти по-малка от тази на Италия, например, но за сметка на това самочувствието на управниците й никак не е малко." Ухилен Тая неземна тъпотия някой от умните редактори на Petel ли я съчини? 
БЪЛГАРИНО! Гледай Украйна, мисли за България! Когато си избереш начело на държавата да поставиш клоуни, чалгари, продуктово позиционирани харвардски меринджеи и всякакви палячовци обикновено береш много ядове.
4
5
Чичкото (преди 9 месеца)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Народът им мизерстваше след войната но СССР създаде атомна бомба Народът продължи да мизерства но космосът отнесе милиарди Състезанието със САЩ В КОСМОСА И ВЪВ ВОЕННАТА ОБЛАСТ ДОВЕДЕ ДО ФАЛИТА НА СССР
Истината преди всичко
3
4
MrBean (преди 9 месеца)
Рейтинг: 104073 | Одобрение: -572
Цялата нация едно и също си знае "вашето е наше"без вопросов! Никакво отношение към частната собственост и законите.
7
3
бачо Кольо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 13059 | Одобрение: 3539
Национализираяте ги -око за око,зъб за зъб е казал народа!
Колкото повече,толкова повече!
6
8
Снайпер (преди 9 месеца)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
ако нямаха бомби досега да са ги напукали от ленинград до владивосток. необятни комплексари
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
5
7
гарфилд (преди 9 месеца)
Рейтинг: 43067 | Одобрение: 14902
Национализирайте я.УхиленОще една,незадоволена дама.Ухилен
5
9
Снайпер (преди 9 месеца)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
уникално прости хора са им по върховете. все едно на ГЕРБ калинките с ядрени бомби
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама