Шофьор на градски автобус във Варна изригна: Опитваме се да караме измежду стадо неуки овце!

04.12.2018 / 10:33 18

Снимка: "Петел"

Шофьор от градския транспорт във Варна изказа коментар по повод на катастрофа, при която наскоро на обръщача на жп гарата автобус приклещи лек автомобил.

Ето какво каза за Varna24.bg водачът, който описва всички проблеми на движението през неговия поглед:

"Убеждавам се, че се опитваме по цял ден да караме тези автобуси измежду стадо неуки овце, които не са научени на толерантност към по-големите превозни средства, наречени автобуси !!! Много ми е болно, много ми е жално... Хора, мислете с тези глави, съобразявайте се... в тези автобуси ние возим вашите близки, приятели, роднини и деца.... мислете малко. 

Не ни сечете пътя. Когато сме в нарушение пререждайки колона от коли на светофара, не ни са сърдете, не ни снимайте.... ние гоним график,...за да може вашите близки и приятели и деца да не стоят по спирките да мръзнат, защото ние закъсняваме... в колата сте почти винаги по един или двама. Давайте ни път! Не ни сечете пътя! В автобуса има хора на крака, опасно е да се налага да спираме рязко.

Оставяме повече разстояние от колата пред нас, не за да са шмугнете пред нас, а за да може да спрем плавно, ако стане нещо да не съборим някой ваш близък човек, който може да е в автобуса.

Като пускаме мигача от спирките, пускайте ни да излизаме. Четох коментар на едно момиче, че мигачът давал предимство на автобуса само на листовки. Много ме заболя да го прочета това. Не е така. Защото аз не мога да стана от седалката и да спра някое дете да не претича пред автобуса, в момент, в който някой ме изпревари. Ами ако това е твоето дете? 

Не давайте газ... пуснете ни, ние трябва да стигнем до следващата спирка, защото там може да ни чака пак вашето дете.

Обидно ми е, че сте озлобени срещу нас. Ние работим за вас. Ние не сме нагли, ние не сме лоши, ние просто искаме да возим вашите близки без да ни създавате проблеми. Бъдете с нас, помагайте ни! Не е лесно...бъдете толерантни, защото не знаете, какво е да се управлява автобус, пълен с хора. Не знаете какво е да носиш отговорност за живота им. Особено в този град, проектиран с тесни булеварди и ужасни ремонти навсякъде..."

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
17
Mercenary (преди 4 месеца)
Рейтинг: 36994 | Одобрение: 12079
Въобще не е прав, "дападжията"! Трябва да е абсолютен некадърник, точно там да излезе от лентата си. Има достатъчно място. А и да няма, това не оправдава навлизането му в съседна лента, когато там има друго МПС!
7
22
666 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 14013 | Одобрение: 4378
Нагъл дападжията Усмивка Точно те карат без да се съобразяват с никой, спират в платното вместо да се приберат пред спирката, тръгват все едно са сами на пътя и не ги еве като секат пътя на някой. То и затова от време на време някой рейсист е попребит Ухилен
6
19
Mercenary (преди 4 месеца)
Рейтинг: 36994 | Одобрение: 12079
Точно пък на това място, няма никакъв проблем за автобуса да вземе завоя както трябва. Тук имаме невнимание от водача му.
21
6
n eXu s (преди 4 месеца)
Рейтинг: 25202 | Одобрение: -22403
Даааааа, градът се напълни със селски получовеци, които си мислят, че са нещо особено, само защото карат таралясници...... Тодорживковите закони трябва да играят - бой по селските дебили и обратно в нивите.....
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама