Шоуто на годината започва след малко! Ето всичко, което трябва да знаете предварителтно за MTV Varna Beach

15.07.2017 / 11:16 13

Специални мерки за сигурност се въвеждат за музикалното топ събитие на лятото - MTV Presents Varna Beach. Началото е от 12ч. на Южния плаж във Варна, до полунощ, когато на специалната 80-метрова сцена, ще се изявят Bebe Rexha, Steve Aoki, Jonas Blue, Redfoo, Tinie Tempah, Gorgon City, R3wire & Varski, Superhero Djs. и българските изпълнители - Поли Генова, Дара, Кристиян Костов, Павел и Венци Венц.


За целта до 19-ти юли част от свободната зона на Южния плаж пред плувен комплекс „Приморски“ е затворена за външни лица. 

Посещението на концерта е с билети, които могат да се закупят онлайн и на място. Посетителите на възраст под 14 години е необходимо да бъдат придружени от възрастен. Според правилата, посочени в  www.MTVvarna.bg,  не се допуска повторно влизане, след напускане на зоната на фестивала. На входа посетителите ще бъдат претърсвани. Строго забранено е внасянето на храна и напитки. Перманентно необходими лекарствени медикаменти ще се допускат след представяне на рецепта от лекар. На мястото на фестивала ще бъдат осигурени лицензиран бар, кетъринг и безплатна вода за пиене. Посетител, който има нужда от медицинска помощ, може да  обърне към разпоредител или служител на охраната. 

Забранява се внасяне на аерозоли, тромби, звукозаписни устройства, летящи фенери, алкохол, големи количества цигари, храна, фойерверки, професионално видео оборудване, светлоотразителни жилетки, наркотици, оръжия, чадъри, селфи стикове, знамена, ножове, мегафони и други. Допускат се само животни, регистрирани като лични помощници. Всички предмети, за които организаторите счетат, че могат да се използват за незаконни цели или нападение, ще бъдат конфискувани.

По време на концерта могат да се внесат  малки непрофесионални фотоапарати, мобилни телефони, вода в пластмасови неразпечатани бутилки (до 500 мл на човек); раници и ръчни чанти, детски колички и столове.  Патрули с кучета ще претърсват района около входовете постоянно.

Повече информация може да бъде открита на адрес: http://www.mtvvarna.bg/home-bg

Във връзка с провеждане на концерта ще бъде преустановено движението на автомобили по ул.„Вълноломна“ от 6:00ч. на 15-ти юли до приключване на мероприятието (около 04:00ч.) на 16-ти юли.  От 11ч. на 15-ти юли на до около 02.00 ч. на 16-ти юли ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства и по бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“, до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка). При промяна на пътно-транспортната обстановка и възникване на необходимост може да се преустанови движението на ППС по бул.„Цар Освободител“ от кръстовището с бул.„Княз Борис I“ до кръстовището с бул.„Приморски“. Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР – Варна. 

Общинската фирма „Градски транспорт“ ЕАД пуска допълнителни автобуси  на 15-ти юли: автобусна линия 20 ще изпълнява допълнителни курсове от ЖП Гара в 23:20 и 23:40; линия № 31 - от ЖП Гара в 23:30; линия № 22 - от ЖП Гара в 23:30; линия № 17 -  от ЖП Гара в 23:30. Автобусна линия 39 ще обслужва курсовете си до 12:40ч.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
X (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да беше дошъл някой известен Усмивка
0
0
(преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
hi
0
0
MTV (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз ще съм там
2
0
за концерта (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Epic fail е това събитие
5
0
70 цирия (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смятам да си вляза с лодката и да си слушам музичка и да гледам светлинното шоу ако има такова и ме боли целия за техния вход 
3
3
е (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Концерта е хубаво нещо, но това ограничаване в този район мисля че е прекалено. Чак басейна затвориха... 
2
3
shte ebem (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
mladi sorosoidki I liberastki na konzerta.
5
6
джихадист (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Очакваме ви довечера Усмивка 
4
11
фен (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
направиха нещо готино и  все недоволни 
16
6
аааммм (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
доживяхме варненци да ни ПРЕБЪРКВАТ тим-аджиите !!! Неам думи!
24
4
Грудю (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Закъснели концерти с никому неизвестни изпълнители. MTV отдавна умря, не е това което беше през 80-те и 90-те. Но като погледнеш кметЪт е много доволен пък аз очакван негови снимки и селфита още утре 
17
2
XVIi (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма ли кой да обясни на господата от службите за сигурност, че те не са началници на гражданите, а техни служители? И за да си вършат добре работата, не е нужно да гледат лошо и злобно, че като ги видиш, спонтанно да ти дойде думата "добитък" като характеристика? 
32
4
xXx (преди 10 месеца)
Рейтинг: 31706 | Одобрение: 12616
ПО света такива концерти се правят на стадиони, а не на обществени места където ограничаването на достъпа не е разрешено, за частни интереси. 
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама