SMEG отвори нов шоурум във Варна

03.07.2015 / 16:05 2

Интерсервиз Узунови АД отвори първия официален шоурум във Варна на италианската компания за електродомакински уреди Smeg. Той се намира в Мол Варна, етаж 2. Официалното откриване се състоя само преди броени дни - на 20 юни, с церемония, на която присъстваха много клиенти, приятели и партньори на Smeg от цяла България.

Иновативна концепция допълва продуктовия сегмент в петте бранда на веригата Интерсервиз Узунови АД – единствен официален вносител и оторизиран сервиз на SMEG за България.

SMEG CENTER има за цел да представи есенцията на един от най-големите италиански производители, известен с изключително атрактивната си визия за домашни уреди, специално разработени от водещи световни дизайнери. Ретро „50-style” е линията на свободно стоящи уреди, дребни домакински уреди и аксесоари. Представена е и допълваща гама от метални и керамични мивки и оригинални смесители за кухня, които вече са достъпни на българския пазар чрез новия шоурум.

През тази година SMEG стартира и своя нов каталог на висок клас уреди с ексклузивни линии, като включи и изцяло нова продуктова серия - Victoria. Новата линия продукти е в съвършена комбинация между дизайн, технологии, функции и материали. Компанията от Емилия-Романя позиционира този каталог като лидер в кухненско обзавеждане с декоративни предмети, съвременни технологии и строга естетика. Уредите в тази линия са изключително разнообразни, така че да отговорят на всеки вкус и потребност.

Фирма Интерсервиз Узунови АД е основана през 1991 г. Като директен вносител на 90% от продуктовата си гама в областта на битовата техника и интериорното обзавеждане. Фирмата е ориентирана както в търговията на дребно, развивайки собствената си търговската мрежа, така и в дистрибуцията на продуктите, за които има изключителни права за България. Паралелно с това екип от професионалисти работи активно и в обслужването на инвестиционни проекти.

Голяма част от продуктите на Smeg може да намерите изложени в магазините на Интерсервиз Узунови АД, като за Варна те са: 

Smeg Center 
бул. Вл. Варненчик 186 Mall Varna ет. 2 
тел.: 0887 411 400 

м-н Интермаркет 
ул. Девня 14-16 
тел.: 0882 03 11 33 

 www.smegbg.com

*реклама


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
marinaromea (преди 8 години)
Рейтинг: 93 | Одобрение: 33
MADE IN ITALY Номер 1 са по стил и дизайн!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама