Събарят къщи и павилиони в "Столипиново"

22.05.2018 / 10:35 2

© Plovdiv24.bg 

Багери събарят незаконни къщи и магазини в пловдивския квартал „Столипиново”. Акцията на местната власт започна в 9 часа сутринта.

Незаконните обекти, определени за принудително премахване, са изградени върху общински терени, без всякакви документи. В списъка на багерите са две къщи и 25 павилиона, развиващи търговска дейност, предава Нова телевизия.

Ще бъдат премахнати две жилищни сгради и около 25 търговски обекта на улица "Крайна“.Около 90% от сградите в квартала нямат разрешително за строеж.

В края на януари се проведе тридневна акция за събарянето на 25 незаконни търговски обекта на улица „Възход“. "Само миналата година в квартал "Столипиново“ са били премахнати около 150 незаконни обекта", съобщи кметът на пловдивския район "Източен" Николай Чунчуков пред "Фокус".


 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Loshiq (преди 2 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
А в Максуда, КОГА?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама