Събраха дрехи, парфюми и очила менте за 13 бона от магазини в Златни пясъци

18.08.2016 / 14:29 7

снимка Булфото, архив

Вчера на територията на курорта Златни пясъци служители на отдел «Икономическа полиция» при ОДМВР – Варна проведоха специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост. В хода на акцията са проверени различни търговски обекти, като в три от тях са установени стоки (дрехи, хавлии, шапки, шалове, парфюми, очила) на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

Иззетите стоки са на обща стойност около 13100 лв. Образувани са досъдебни производства срещу съдържателите на търговските обекти – двама мъже , съответно на 53 години от Добрич и на 26 от Варна, както и на 27-годишна варненка. Тримата не са известни на МВР. За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
15
Losh (преди 3 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Не мога да повярвам на очите си че не са оригинални италиански стоки Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама