Сачева: Вот на недоверие? Искаме да видим дали управляващите ще изведат България в друга орбита

17.05.2022 / 19:23 3

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър БНТ

Очакваме управляващите да докажат своята претенция, че те са експерти, че те разбират от материята, с която са се захванали и че знаят какво правят. Непрекъснато го очакваме това, съвсем добронамерено, но за съжаление всеки път се получават такива решения, като това което виждаме в момента, нещо от типа на дървено желязо, ще увеличаваме пенсиите, няма да ги увеличаваме.

Това заяви бившият социален министър Деница Сачева в „Още от деня“ по БНТ.

Що се отнася до вот на недоверие, искаме да видим, че управляващите са образовани хора, които знаят какво правят, които ще изведат България в друга орбита. Нека да видим техните решения, нека да видим какво ще се предложи с актуализацията на бюджета, защото тогава ще можем да се убедим кой какво прави. Тук се говореше за това, че се правят законодателни решения, с които се изпълнява споразумението и така нататък. Аз искам да ви споделя, че се изненадах, като видях каква е работната програма на Народното събрание тази седмица. Ние ще гледаме законопроект за изменение на Закона за генномодифицираните организми, ще гледаме закон за българския език, ще гледаме закон за промени в закона за морските пространства. С цялото ми уважение към всяка една от тези материи, аз мисля, че дневния ред на българското общество е друг, и мисля, че ако всички тези мерки, които непрекъснато се обсъждат, също имат нужда от законодателни промени и решения, а ние на този етап не ги виждаме в Народното събрание. И пак казвам, не искам да бъда безпричинно критична, а да бъда максимално обективна, допълни Сачева.

Пак ви казвам, в момента с такъв дневен ред, който се предлага няма как да вдигнем доверието. Компенсациите например, които касаеха бизнеса по отношение на енергийните ресурси, ние сме ги внесли още от миналата година. Непрекъснато казваме, че това трябваше да се случи, защото ако то се беше случило по-рано, инфлацията нямаше да бъде 14,4%, колкото е регистрирана днес. Мъчим се да бъдем конструктивни и обективни, но за съжаление не винаги срещаме това добронамерено отношение и от страна на управляващите, които страдат в своите предразсъдъци, завърши Деница Сачева.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 28174 | Одобрение: 6819
Аххх, Мазньоо...
4
8
Maralago (преди 2 години)
Рейтинг: 10703 | Одобрение: 1813
ПП "Прости Педерасти" отдавна изведоха България в друга орбита. В такава орбита, че БГ гражданите не знаят къде се намират, ни на коя планета са. Само част от "умните" им симпатизанти продължават да са с розовите очила. Ама то, на "умните" им симпатизанти им дай хляб и гей прайдове и не ги търси за нищо друго, толкова си им е акълеца. Ма скоро хляб няма да има, тъй че, само с гей прайдовете ще си останат, ще си смучат пишките един на друг за да притъпяват глада. 
⚠️ КИРИЛ ПЕТКОВ Е БЕЗСКРУПУЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ⚠️
1
0
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 153856 | Одобрение: 24236
тая патка и всички паразити от неината партия искат само да крадат още и единствената им възможност за това е съботират правителството.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама