Съд във Варна остави зад решетките 33-годишен мъж за кражба на гориво от бензиностанция

22.02.2021 / 16:31 0

илюстрация: Pixabay

Районен съд - Варна остави в зад решетките 33-годишен мъж, на когото на 19 февруари е повдигнато обвинение за кражба на гориво от бензиностанция. Той е осъждан многократно за голям брой престъпления, включително и такива против собствеността.

От доказателствата по делото съдът прие, че може да се направи обосновано предположение за авторство на деянието, както и че съществува наличие на риск от извършване на друго престъпление, тъй като спрямо обвиняемия в момента се водят и други досъдебни производства. Данни по делото сочат още, че обвиняемият не живее на постоянния си адрес, обитава друго жилище, като нееднократно е осуетявал извършвани спрямо него проверки от органите на полицията. 
Районният съд счете за правилно и законосъобразно вземането на най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража” за 33-годишния мъж. 
3-дневен е срокът за обжалване на наложената процесуална мярка, като в случай на обжалване делото бе насрочено пред горната съдебна инстанция за 26 февруари т.год. от 10 ч.
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама