Съдърланд Варна: вълнуващи кариерни възможности с немски

03.07.2020 / 16:17 0

Говориш немски и искаш да работиш за глобална компания, а офисът ти да се намира на централна локация в града? Съдърланд има подходящи позиции за теб във Варна.

Съдърланд България, един от водещите работодатели в България, има страхотно предложение за всеки, който говори немски език и има мотивация да започне своята кариера в глобална компания. Лидерът в трансформацията на бизнес процеси търси своите нови колеги, които да започнат работа за една от най-големите компании за електронна търговия в света. Клиентът е един от доверените партньори на Съдърланд, с които компанията работи над 15 години на глобално ниво и над 5 в България. Успешният кандидат за позицията трябва да владее немски език на добро ниво, като втори език не се изисква. Също така, е нужно да е комуникативен и мотивиран – за останалото се грижи Съдърланд.

Съдърланд остава верен на своите принципи да осигурява високо качество и комфортна работна атмосфера на своите служители. В допълнение към прекрасния офис на комуникативна локация, компанията предлага и отличен пакет от социални придобивки, както и множество възможности за обучение и кариерно развитие. Ако и ти искаш да станеш част от тази вълнуваща работна атмосфера, кандидатствай тук.

Тази година Съдърланд  отбелязва 4 години присъствие в морската ни столица. От 2016г. насам офисът във Варна се е разрастнал до повече от 300 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за три различни проекта.

 

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г., а в момента броят на служителите ѝ надхвърля 3000. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 езика.

 

*публикацияСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама