Съдърланд стартира нов проект във Варна

18.06.2018 / 11:51 0

Съдърланд – световният лидер в трансформацията на бизнес процеси разширява дейността си във Варна с изцяло нов проект. Това ще позволи на компанията да разкрие нови работни места с голямо разнообразие от европейски езици в морския град.

Офисите на компанията в България са общо пет – три в София и по един в Бургас и Варна. Тази година Съдърланд навършва 10 години в България и е един от водещите работодатели с над 2000 служители в тези локации.

От компанията споделят, че изискванията към кандидатите са познания по някои от чуждите езици – немски, френски, холандски, италиански, испански или руски и мотивация да започнат кариера в международна компания. Новият проект е за глобална компания с над 20 годишен опит в областта на облачните услуги електронната търговия.

Освен конкурентно възнаграждение, компанията предлага централна офис локация и много възможности за развитие и обучение на служителите, които се присъединят към новия проект.

Екипът на Съдърланд вече започна подбора на специалисти от гр. Варна, които да станат част от новия проект, като всички желаещи да кандидатстват могат да го направят на сайта на компанията тук.

Основана през 1986 г., Съдърланд е глобална организация за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички индустрии.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят професионалисти от над 60 локации в САЩ, Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря врати в България през 2008 г. Оттогава до днес само у нас Съдърланд достига 2000 служители, работещи в пет различни локации – три офиса в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България чрез увеличаване на услугите и обемите работа за настоящите си клиенти и придобиване на нови такива.

 

*реклама Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама