Само в „Петел“! Българка в чужбина написа на Бойко: Мразя България, баща ми почина заради пенсията си, синът ми няма да се върне!

09.11.2017 / 13:47 34

След като „Петел“ публикува новината, че с решение на Народното събрание възрастта за пенсиониране се увеличава от следващата година, до редакцията ни беше изпратен унищожителен коментар от българка, която живее в Австрия.

Нейното име е Руми Панек и коментарът ѝ е насочен директно към министър-председателя Бойко Борисов и народните представители. Публикуваме целия текст:

 

Добро утро, г-н Борисов и госпожи и господа народни представители на република България!

Как сте...?

Добре ли спахте след поредното увеличение на възрастта за пенсиониране...?

Защото докато вие спахте и сънувахте как добре ще ограбите отново народа, хиляди предстоящи пенсионери не мигнаха цяла нощ в търсене на решение как да се пенсионират.

Направихте така, че да мразя България, да мразя историята си, да мразя обичаите си, да мразя кръвта си българска и да се срамувам да се наричам българка.

Още от времето, когато ме орязахте от детски надбавки, заради дванадесет стотинки по-висок - подчертавам, брутен доход, а гледах как ромите след получени поредни социални помощи пируват по парковете ,но аз събирах жълти стотинки, за да купя нещо сладичко за сина си, който отгледах наистина сама.

Знаете ли, че баща ми не успя дори година да се порадва на пенсията си, Бог да го прости, защото се разболя от тревоги от вашите измислени промени в закона за пенсиониране?

Аз мразя България, г-н Борисов, и не искам никога повече да се връщам в родината си, няма и цент да вложа в нея по никакъв повод.

Но ще ви издам още една малка тайна: Един ден и моят син няма да иска да се върне в България и ще има хиляди други семейства с деца, които няма да искат да се върнат в България, а това означава, че един ден няма да има пари и за вашите (или поне вашите внуци и правнуци) заплати и пенсии...

И така, просто така, Република България, с нейната невероятна история и култура, ще бъде заличена като държава. Много тъжно, но факт!

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
khm (преди 3 месеца)
Рейтинг: 33321 | Одобрение: 13256
Пука им на тях. Децата и внуците им ще са осигурени до девето коляно с това, което досега откраднаха.
16
1
Соломон (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не България трябва да се мрази . Трябва политиците да се мразят . България е страдала винаги от некадърни политици .
25
0
бай иван (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За това има само една дума: ГЕНОЦИД над собственият си народ. Има нещо сбъркано, но не само в България, а като цяло. Данъците трябва да са за богатите, а не за бедните които им работят.
9
1
жфхг (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Неможах да разбера защо ми се трие коментара някаква лъжа ли казах за демокрацията !
15
2
нм (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Демокрацията дойде за ромите не за нас
25
3
учителка (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много хубаво писмо сте написали госпожо,вьзхищавам се на смелостта ви,
29
1
squeezer (преди 3 месеца)
Рейтинг: 7516 | Одобрение: 2826
да се вдигаме да ги измитаме тез крадливи псета 
11
21
Що (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Що за глупости.Тази дама, ако изобщо съществува, не знае ли ,че дължи на България пари за оказаното й здравеопазване и образование при израстването си. За нейните родители никое чуждо дете не е задължено  да се грижи.
19
12
lud (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
хубаво дай всички да си ходим и да оставим на мангалите да доопоскат квото е останало... Ами Левски, ами Ботев, ами всички останали знайни и незнайни загинали за България, къде остана "Нито крачка назад зад нас е България"? Не останаха ли патриоти, няма ли и един политик дето освен краденето да направи еееей тоничко за тая изстрадала дъжава и народ??
22
1
Не случихме (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Трябва ни управник със велика душа ! На и народа трябва да знае че ако истински го искахме щяхме да го имаме , прекалено материални сме.
7
4
. (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
BG POMIINA YAMA,NIAMA TAKOVA JIVOTNO KATO BAI GANYO ,HEM SE NASRAL OT STRAGH. HEM MNOGO MU ZNAE USTATA VECHER NA MASATA.IZHVARLETE BOKLUKA NE SE PRODAVAITE ZA KEBAPCHETA
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сина на Корнелия Нинова от както взе Американска виза...гласеца не й се чува
27
3
Пенсионер (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Госпожо Панек,нито един от тези към които е адресирано писмото ви няма да му обърне внимание защото след време никой от тях няма да преживява с българска пенсия!Всички са от вида на трите маймуни!
17
3
бай Тошо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Роско защо ще го начукаш на ББ.Начукай го на Деси Ненаибанова.
15
3
PLAMEN IVANOV (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Samo ako vidia boiko kostov dogan i stanishev v pandiza ,shte se varna v rodinada.Problema ne e v penseoniraneto a v povedenieto na politicite  bezakonie i lipsa na zdravna sistema.MNOGO SE KRADE>TRIABVA NARODEN TRIBUNAL I BESILKITE
35
0
Дебилчо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хубаво писмо си написала, само че не очаквай който и да е политик да се трогне от съдбата ти. Те са там горе само и единствено да си оправят собствения живот и живота на наследниците си. Интересен е фактът, че все още има хора, които си мислят, че политиците имат съвест и ще тръгнат да плачат за нечия съдба! За 28 години се смениха и червени, и сини, и пембени.......и едните и другите обещаваха приказки от 1001 нощ, и си им вярвяхте като 15 годишни ученички. Окрадоха цялата държава де що имаше, сега ще дочакат да дойде 2020 година и като спре кранчето от Европа за тези така жадувани европейски пари, познайте каква какафония ще настане.......ааа забравих....сега наред са полезните изкопаеми. И тях ще си ги разпределят помежду си, кой каквото му си се полага и за народа знаете какво ще остане, предполагам ще се сетите сами! Това е положението!!!
15
19
дедо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Който ненавижда майка си , да не чака добро!Да беше помогнала на баща си, пусти егоизъм!
12
22
сс (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти освен маникюр грим и червило а и х.у да си хващала мотика лопата ?Гиди глезотии недни.
34
10
Варна (преди 3 месеца)
Рейтинг: 27809 | Одобрение: 14064
Верно сме нация от дебили. Как може да обвинявате ГЕРБ че са идиоти. Те промените ги правят напълно съзнателно. Не им е целта точно да ви убият ами просто да ни ви платят пенсиите още догодина и така си спестяват за крадене едни 100 - 200 милиона чрез ремонтчета. Даже не е нужно да си много умен финансист за тая схема. То в ГЕРБ като цяло крадат по най-лесния начин защото сте дебили наистина. Възрастните хора не са желани в нито една икономика. Те нищо не им носят а само тежат на бюджета. Пенсиите не могат да се откраднат по друг начин. 
33
7
alo (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ало, българката   дето   е  писала    трябваше  да  каже    на  колко години   се пенсионират    хората   в   страната   в която  тя   живее сега Възраста  не  е  проблем  , а  парите  са   малко  при тези европейски  цени.
55
11
НЕКРОЛОГ (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Утре е 10-11-2017 година!!! Изминаха точно 28 ГОДИНИ от деня, в който майка БЪЛГАРИЯ падна в ръчичките на евр(оп)ейските изедници - дадохме им я не само доброволно, но и с неописуем възторг ... да беше жив Ботев да стане и да ви каже "пиян дано аз забравя туй що вий глупци не знайте позор ли е или слава"! Тъжна годишнина, в която милата ни Родина може да се похвали само с унищожената икономика, разрушените заводи, закритите болници и училища, обезлюдените умиращи села... Децата ни изпадат все по-ниско в класацията на образованите нации, но за сметка на това се катерят стремително нагоре в класацията на дрогиращите се, пушещи, раждащи във все по-малка възраст!!! .... Може би някои от вас знаят в какво се превърна България от 1944 до 1972 година - също за 28 години!!! От изпаднала селска държавица в държава с развиваща се икономика, електрификация дори и в най-малките селца, с изградени пътища и до най-малкото селце, с безплатно здравеопазване, образование.... за 28 години!!!.... Колко е жалко, че тиквоглавия бодигард на Тато не е взел и трошичка от родолюбието му... Нищо не може да се направи за България докато не се отърсим от крадливата алчна паплач, която се търкаля из Парламента и Министерствата! След още 28 години никой няма да помни, че е имало България, ако продължаваме така...
63
2
СЧЕТОВОДИТЕЛ (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ХА ДА КАЖАТ Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КАК ДА ОБЯСНЯВАМ НА ФИРМИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ И ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СИВОТО?!?!?!
35
0
1 (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АКО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО - ДА ОТИВАТ НА БОРСАТА , ИЛИ ТАМ, КЪДЕТО СА СИ СКРИЛИ ПАРИТЕ, И ДА НИ ОСТАВЯТ САМИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ - ЩЕ СЕ СПРАВИМ ПО-ДОБРЕ!!!!            
77
34
motoristka (преди 3 месеца)
Рейтинг: 61588 | Одобрение: 30488
Това писмо няма да стигне до Бойко...., а и да стигне, той веднага ще извади стъкмистиката на ''прекрасния'' ни живот..., след което ще обяви, че подателката е трол...
9
1
пенционер (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПО ДОЛУ , ДО МАЙКА МУ НА БЪЛГАРИНА !
6
25
пенционер (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не мога да го вдигна ? Ще и го дам да го жвака !
11
46
stiga (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поредната мърморка.....
39
7
БАЙ ХОЙ (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А сега си спомнете кога за последно показаха рейтинга на премиера ! При 80% неодобрение /случайно или не , съвпада с хитовия днес / колкото и да му го вдигат, да го помпат , той не е за показване !
17
30
До българин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не си прав! Аз съм останал в БЪЛГАРИЯ и не съм нито едно от изброените от теб! Обиколил съм целия свят, харесал съм много страни, но ще си остана да живея тук, защото обичам страната си и МОГА да живея добре и каси искам!
42
6
БАЙ ХОЙ (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Права е ! " И к'во от т'ва ! Дреме ми на кур@ банкянски!" ще се хилне еднокнижника ! Мафиотите не им дреме от писма / освен ако в тях няма нещо метално с диаметър хх.мм/ , страх ги е когато някой им предава много поздрави / например от Сретан /!
17
14
az (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
съчувствам на дамата.
53
4
Марина (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пука им на алчните и крадливи задници. В мига в който спрат европейските фондови те първи ще се блъскат , кой по напред да се качва в самолета. Проклети бъдете мръсни изедници на българският народ.
70
7
Българин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Права е дамата!Няма българин който е в чужбина и да желае да се върне в тази помиина дупка наречена българия.Всеки умен българин си намира място в някоя дръга държава и си изгражда там живота.В българия остават само цигани,пенционери,идиоти и бандити.
65
7
Роско (преди 3 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МНОООГО  СИ ПРАВА!  Да му го начукам на Б.Б. и всички депутати и министри. Да пукнат дано.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама