Само в „Петел“! Българка в чужбина написа на Бойко: Мразя България, баща ми почина заради пенсията си, синът ми няма да се върне!

09.11.2017 / 13:47 34

След като „Петел“ публикува новината, че с решение на Народното събрание възрастта за пенсиониране се увеличава от следващата година, до редакцията ни беше изпратен унищожителен коментар от българка, която живее в Австрия.

Нейното име е Руми Панек и коментарът ѝ е насочен директно към министър-председателя Бойко Борисов и народните представители. Публикуваме целия текст:

 

Добро утро, г-н Борисов и госпожи и господа народни представители на република България!

Как сте...?

Добре ли спахте след поредното увеличение на възрастта за пенсиониране...?

Защото докато вие спахте и сънувахте как добре ще ограбите отново народа, хиляди предстоящи пенсионери не мигнаха цяла нощ в търсене на решение как да се пенсионират.

Направихте така, че да мразя България, да мразя историята си, да мразя обичаите си, да мразя кръвта си българска и да се срамувам да се наричам българка.

Още от времето, когато ме орязахте от детски надбавки, заради дванадесет стотинки по-висок - подчертавам, брутен доход, а гледах как ромите след получени поредни социални помощи пируват по парковете ,но аз събирах жълти стотинки, за да купя нещо сладичко за сина си, който отгледах наистина сама.

Знаете ли, че баща ми не успя дори година да се порадва на пенсията си, Бог да го прости, защото се разболя от тревоги от вашите измислени промени в закона за пенсиониране?

Аз мразя България, г-н Борисов, и не искам никога повече да се връщам в родината си, няма и цент да вложа в нея по никакъв повод.

Но ще ви издам още една малка тайна: Един ден и моят син няма да иска да се върне в България и ще има хиляди други семейства с деца, които няма да искат да се върнат в България, а това означава, че един ден няма да има пари и за вашите (или поне вашите внуци и правнуци) заплати и пенсии...

И така, просто така, Република България, с нейната невероятна история и култура, ще бъде заличена като държава. Много тъжно, но факт!Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
khm (преди 2 години)
Рейтинг: 43087 | Одобрение: 16252
Пука им на тях. Децата и внуците им ще са осигурени до девето коляно с това, което досега откраднаха.
30
1
squeezer (преди 2 години)
Рейтинг: 8735 | Одобрение: 3285
да се вдигаме да ги измитаме тез крадливи псета 
35
10
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Верно сме нация от дебили. Как може да обвинявате ГЕРБ че са идиоти. Те промените ги правят напълно съзнателно. Не им е целта точно да ви убият ами просто да ни ви платят пенсиите още догодина и така си спестяват за крадене едни 100 - 200 милиона чрез ремонтчета. Даже не е нужно да си много умен финансист за тая схема. То в ГЕРБ като цяло крадат по най-лесния начин защото сте дебили наистина. Възрастните хора не са желани в нито една икономика. Те нищо не им носят а само тежат на бюджета. Пенсиите не могат да се откраднат по друг начин. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
78
34
motoristka (преди 2 години)
Рейтинг: 72011 | Одобрение: 34651
Това писмо няма да стигне до Бойко...., а и да стигне, той веднага ще извади стъкмистиката на ''прекрасния'' ни живот..., след което ще обяви, че подателката е трол...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама