Само във Варна! Единственият магазин за бръснарски принадлежности и натурална козметика BestShave.eu

21.06.2018 / 11:56 0

MÜHLE SHAVING CULTURE

Изискани принадлежности за бръснене с изключително качество и съвършен дизайн на световноизвестната немска марка MÜHLE. Пълната гама продукти за бръснене – четки, бръсначи, сапуни, балсами, кремове и разнообразни аксесоари може да намерите в специализирания магазин CARESS на ул.Воден 5, гр.Варна или в онлайн магазина: www.bestshave.eu

 

Натурална козметика

https://bestshave.eu/index.php?route=product/category&path=114

В този магазин са представени две от най-престижните европейски марки за специализирана и изцяло натурална грижа за здравето и красотата: MÜHLE и ADRIENNE FELLER

Козметичните продукти, съдържащи само естествени компоненти са белег на модерния и луксозен начин на живот. Динамичните и енергични съвременни хора залагат на грижа за кожата, вдъхновена от старите народни рецепти с изцяло натурални съставки.

Натурална козметика е тази козметика, която не съдържа потенциално вредни химикали, като изкуствени оцветители и парфюм.

Продуктите от серия Organic на MÜHLE са сертифицирани по BDIH (www.bdih.de)

BDIH е авторитетен немски сертифициращ орган, известен с най-строгите изисквания и стандарти в Европа за 100% био козметика. В продуктите Organic на MÜHLE не се съдържат синтетични оцветители, синтетични аромати, синтетични консерванти, етоксилирани суровини, силикон, парафин и други петролни продукти; ГМО и животински продукти с изключение на мед и мляко.

Естествените съставки, особено отглежданите в органични стопанства, работят в хармония с нас, като укрепват и повишават лечебните и регенериращите възможности на телата ни по естествен път. Продуктите от серията ORGANIC са разработени от експертите по мокрото бръснене на MUHLE и са предназначени за мъже с особено чувствителна кожа и за тези, които са избрали естествената, натурална грижа за мъжката кожа.

Козметиката на ADRIENNE FELLER включва уникални, луксозни, натурални продукти за естествена грижа за кожата за мъже и жени.Те са съставени от билки и билкови екстракти от Унгария, висококачествени растителни и етерични масла и екстракти от цветя. Тези продукти оказват своето благотворно въздействие върху тялото и душата на човека. Натуралните етерични масла и унгарската термална вода са основните съставки на всички продукти на Adrienne Feller. Унгарската термална вода е изключително богата на минерали като магнезий, натрий, калций, литий, калий и фосфор, които регенерират клетките на кожата и имат anti-aging (против стареене) ефект.


 

 

 

* публикация

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама