Съсед на Ванга разказва: Пророчицата твърдеше, че на 10-ата планета в Слънчевата система живее развита цивилизация

30.07.2015 / 10:43 1

76-годишният Петър Баков е автор на две книги за най-известния български феномен Ванга - „На колене пред Ванга" и „Извънземието на Ванга".

Пише ги, след като години наред запечатва разговорите си с пророчицата на магнетофонни ленти, от които след това прехвърля най-важните неща в книгите си. Петър Баков израства край Ванга, защото е нейн съсед, пише новини.бг.

Двамата са много близки, като приятелството им се ражда от това, че самият Баков има лечителска дарба и по-особен поглед към света. Съгражданите му в Петрич го знаят като лечител, мъдрец, чешит, особняк, пророк. Той е художник, дърворезбар, поет, писател. Петър Баков, Ванга и Людмила Жекова се срещали в Роженския манастир и разговаряли за вселените, за другите цивилизации преди нас, за паралелните светове. Писателят и лечител Баков споделя пред в. "Всеки ден" какво е разказвала Ванга за извънземните по време на срещите им: "Ние сме привнесени от извънземна цивилизация. Първоначално сме много различни. Нашите кръвни групи показват кой от коя вселена идва. Първо тук по нашите земи живеят паранаките, след това качините, истинските шумери. Не тия, които тръгват от езерото Черно море. На 10-ата планета в Слънчевата система, която е с тъмна аура, живее една от най-развитите цивилизации в Слънчевата система.

Най-развитата живее в самото слънце, а тук, на Земята, има 16 цивилизации. Ние сме 16-ата, а най-развитата живее в ядрото на Земята." Постоянно излизат доказателства за пророчества на Ванга. Точно в 11,14 ч в петък от Свещения кладенец на средновековната Голяма базилика край Плиска бликна вода. Според пророчицата “България ке се оправи, когато от Свещения кладенец на Плиска бликне вода”. "Щастлив съм, че най-после дойде моментът всички единодушно да признаят, че Ванга е велик човек, светица. Това е положението", споделя авторът.

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
1
lazar (преди 4 години)
Рейтинг: 899 | Одобрение: 149
тези които си мислят, че ние сме центъра на вселената са в дълбоко, много дълбоко заблуждение...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама