Съседи на Баракова: Страшно е, ще я гоним с подписка. Депутатката: Напускам!

16.12.2014 / 09:36 6

След като стана ясно, че новоизпечената (и сколасала да стане независима) депутатка Ана Баракова тормози съседите си с непрекъснати врясъци и скандали, тази сутрин самата народна избраница обяви, че смята да напусне ведомственото си жилище. Пред камерата на Нова телевизия Валентина Константинова – млада жена, която живее под Баракова, потвърди, че е силно обезпокоена от ставащото в апартамента над тях, пише блиц. „Викове, крясъци, заплахи (от по-възрастната дама): „Не издържам! Ще се хвърля!“, блъскане на столове, падане на мебели… Непоносимо е. Още по-лошо е, че хванах малката си дъщеря да слуша какво се крещи над нас. Притеснена съм не само заради двете си деца, но и заради хората, които живеят там. Страхувам се да не се случи нещо страшно“, сподели младата жена.
Всички съседи от входа на Баракова са единодушни – в жилището й стават непрекъснати скандали и хората искат с подписка депутатката да напусне апартамента.
От своя страна Баракова заяви с усмивка: „Случилото се е част от случките, които се случват напоследък с мен“. След този словесен каламбур блондинката припомни, че била обект на неприятелски атаки от момента, в който станало ясно, че ще бъде в парламента. „Няма мъж при мен, ако има, ще ви поканя на романтична вечер“, заяви Баракова.
Депутатката каза, че смята да напусне жилището и да си потърси ново, „За да спрат приказките срещу мен“. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
bosh (преди 8 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Тази е толкова проста, че дори не го осъзнава.
0
4
Мода Стил (преди 8 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама