Съседи на Гинка Върбакова разкриха любопитни подробности за семейството и детството й

26.02.2018 / 08:41 11

Кадри: bTV

Кои са купувачите на най-голямото ЕРП у нас и какво се знае за близките на Гинка Върбакова и съпруга ѝ Слави. Родителите на Върбакова живеят скромно, твърдят техни съседи пред bTV.

Баща ѝ – Николай Пайтаков, е уважаван детски треньор по баскетбол. Според него шумът от последните дни не се отразява добре на семейството, а за дъщеря си не може да каже нищо лошо, предаде Блиц.Съседите си спомнят Гинка като „напълно нормално дете“, което помагало.

„Страшно услужливи. Страшно. За разлика от други, дето, като натрупат пари, здраве не можеш да им кажеш“, описва Александър Иванов.

„Да са живи и здрави! Да имат пари! Да купят и ЧЕЗ, да купят и ЕВН!“, му пожелава Димитър Панайотов.Съпругът на Гинка – Слави, вече е знаменитост в родното си село Симеоновец.

Бащата на Слави – Иван, научил от телевизията, че синът му смята да купува ЧЕЗ и бил изненадан. Описва Слави като добро момче.

В интернет няма публично достъпни снимки на Върбакови, близките им също казват, че не разполагат със семейни фотографии.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
2
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 134674 | Одобрение: 289
Пподават се мамо , белите манастири, белите манастири, мила мамо, с черните калугерки....Никой се не наема манастир да купи, манастир да купи, мила мамо, чаршия да прави.....Най ми се наело младото търговче манастир да купи, мила мамо, манастир да купи, чаршия да прави......                                                                                 
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
10
16
Ефир 2 (преди 2 години)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Гледах интервюто. Направи ми добро впечатление. Не изглежда простачка. Но както продължава да има съмнения относно продажбата и дейноста на ЕРПтата още от самото начало, така и тази сделка буди такива помисли. А дано да им е чиста работата, ама надали...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама