Сашо Кадиев закъсня за "Преди обед" дори и по скайп

30.03.2020 / 09:59 0

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

От тази седмица предаването "Преди обед" по БТВ ще бъде само с един водещ, заради спазването на правилата по време на извънредното положение. Телевизията реши да раздели хората си на два екипа и в следващите дни Деси Стоянова ще води сама.

Колегата й Сашо Кадиев все пак се включи по скайп, но... със закъснение. Както е известно, актьорът често е бил упрекван за това, че невинаги успява да пристигне на време.

"Как може да закъснееш дори и по скайп?", се обърна през смях към него Стоянова.

"Карам си го великолепно, не съм знаел, , че ще дойде момент да ще си остана, живот и здраве, две седмици в къщи. От 15 години, откакто бях студент, започнах да играя, а после и в телевизията, не съм почивал така. Не знам какво ще правя, но имам тоалетна хартия. Имам дезинфектант, поддържам си новата прическа, ще си играя с детето, ще редим пъзели, ще правим пролетно почистване", каза Кадиев при включването."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама