Съученици на проблемния Митко дежурели да пазят момиченцата от него

25.11.2014 / 08:02 6

Момчетата от 4 „Б“ клас на пловдивското училище „Братя Миладинови“ се организирали всяко междучасие един от тях да пази по няколко момиченца от класа от посегателствата на съученика си Митко. 10-годишното момче предизвика бунт в училището, след като проби с шиш ухото на своя ученичка.
Митко е с проблемно поведение, припомня Блиц. Той има трудности с общуването, хиперактивен е и агресивен. След разкриването на инцидента със спуканото тъпанче на малката Леа стана ясно, че момчето често напада момичетата, държи се непристойно, хвърля предмети, търкаля се по земята и всичко това в клас.

И днес рано сутринта родителите на децата от класа на Митко се събраха пред училището с искането той да бъде преместен. Те бяха категорични, че няма да пуснат децата си в час докато това не се случи.

От Регионалния инспекторат по образование съобщиха, че бащата на Митко е подал сигнал до тях. Обсъждано е каква да бъде съдбата на детето. Без да бъде дочакано решението, обаче, родителите сами преценили да преместят детето. Засега не се знае в кое училище ще отиде той, но за него то ще е шестото. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
bosh (преди 9 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
За какво го държат това лайно в училището още? След като дебилите наречени учители и директор не могат да вземат мерки, остава родителите да свършат това. Най-мирния начин е да не пуснат всички без изключение момичета да ходят в училище. Ако трябва дори и момчетата от класа. Тогава щат не щат бездарните даскали ще трябва да направят нещо.
5
4
teodor999 (преди 9 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Малко лабут и лишения и ще се вразуми!Но не бива да се прекалява с бой де!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама