Съвсем скоро Google ще ви осигури фитнес треньор

28.08.2018 / 06:00 1

Google работи над създаването на фитнес асистента Google Coach за часовници с Wear OS, съобщава изданието AndroidPolice. Услугата самостоятелно ще подбира типове тренировки, подходящи за конкретния потребител, ще следи за изпълнението им и ще дава препоръки относно диетата.

Въпреки статуса на асистента, Google Coach няма да може да взаимодейства с потребителя с помощта на глас – това го отличава от Google Assistant. По данни на събеседници на AndroidPolice, фитнес треньорът просто ще изпраща съобщения за планирани тренировки, меню и други подобни, които потребителят на добра воля ще изпълнява всеки ден.

Фитнес тракер Google

Не е известно как Google Coach ще съсъществува с фитнес тракера Google Fit. Възможно е компанията по характерния си начин да ребрандира услугата с последния ъпгрейд на функционалните възможности. Не е изключено двата продукта да се допълват, съществувайки самостоятелно.

Важна разлика между Google Coach и Google Fit, освен по-широкия спекът от възможности, е ориентираността на първия към използването предимно в часовник. Носимата електроника, по мнение на Google, е способна да осигури по-ефективна тренировка на потребителите, отколкото смартфоните.
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
секс шоп еротика (преди 4 години)
Рейтинг: 559 | Одобрение: 59
Google превзеха целия свят...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама