Съвсем скоро Google ще ви осигури фитнес треньор

28.08.2018 / 06:00 1

Google работи над създаването на фитнес асистента Google Coach за часовници с Wear OS, съобщава изданието AndroidPolice. Услугата самостоятелно ще подбира типове тренировки, подходящи за конкретния потребител, ще следи за изпълнението им и ще дава препоръки относно диетата.

Въпреки статуса на асистента, Google Coach няма да може да взаимодейства с потребителя с помощта на глас – това го отличава от Google Assistant. По данни на събеседници на AndroidPolice, фитнес треньорът просто ще изпраща съобщения за планирани тренировки, меню и други подобни, които потребителят на добра воля ще изпълнява всеки ден.

Фитнес тракер Google

Не е известно как Google Coach ще съсъществува с фитнес тракера Google Fit. Възможно е компанията по характерния си начин да ребрандира услугата с последния ъпгрейд на функционалните възможности. Не е изключено двата продукта да се допълват, съществувайки самостоятелно.

Важна разлика между Google Coach и Google Fit, освен по-широкия спекът от възможности, е ориентираността на първия към използването предимно в часовник. Носимата електроника, по мнение на Google, е способна да осигури по-ефективна тренировка на потребителите, отколкото смартфоните.
 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
секс шоп еротика (преди 1 годинa)
Рейтинг: 559 | Одобрение: 59
Google превзеха целия свят...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама