Сбъркан кентавър крещи от автобус в Пловдив: К'во гледате, ще ви убия, уе! (снимка)

16.05.2018 / 14:45 5

Пишман кентавър закрещя закани за убийство от прозореца на автобус на градския транспорт в Пловдив. Всъщност младежът с животинската маска на кон не е точно кентавър, а негова инверсия, тъй като митичното същество има крака на кон, но главата му си е напълно човешка.

Като се абстрахираме от митологичните условности, проявленията на младия пловдивчанин са си направо стряскащи, което е в реда на нещата - войнственият нрав е характерен за кентаврите. Младежът на възраст около 18 години се качил с нахлузената на главата си маска, прикриваща изцяло самоличността му.

Най-безцеремонно той заел една от седалките в автобусa, пътуващ по линия 6, подал изцяло конска глава през прозореца и започнал да крещи на нищо неподозиращите минувачи: "К'во гледате всички, ле, ще ви убия, уе, ей!", разказва читател на TrafficNews.bg, имал шанса да пътува с некултурното митично същество, пише Блиц. 

Възгласите съвсем издава пловдивчанина, че е кентавър менте, тъй като според легендите те са създания, надарени с изключителна мъдрост. В постъпката на пловдивчанина такава може да бъде съзряна със сизифовско усилие. 

Вследствие на създалата се агресивно-смехотворна сцена, младежът бил помолен от шофьора да напусне автобуса, а пасажер разказва, че въпреки кратък словесен протест, посветен на "ти пък кой си, че да ми казваш какво да правя", сбърканият кентавър се подчинил и слязъл.  

Алкохол, буен тийнейджърски нрав или пък особени пристрастия към събралата популярност конска маска... причините за събитията не са известни, но пък сцената е достойна за автентичен фотоалбум с гръмко заглавие "Пловдивски митове и легенди". 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ее (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
кентавърът просто  е на кеф хейтъри:alien:
0
1
qwer (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Чичко трвичко
1
0
khm (преди 8 месеца)
Рейтинг: 42565 | Одобрение: 17215
Превишил е дозата кентавъра...
0
1
Милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не разбирам леко идиотската ирония в статията ви. Не виждам нищо смешно в това докато си вървя някакъв кретен да ми вика ще те убие от прозореца на градски автобус.
6
1
мими (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поредният Дебил в герберастка Бг.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама