Schmidt’s Naturals – натурални дезодоранти със 100% защита от неприятна миризма!

09.07.2018 / 12:01 0

Лято е. Дните и нощите са изпълнени с копнежи и мечти. И  с   а р о м а т и! Хармонията в природата и хармонията в телата съставляват чувството ни за екологична свързаност в света на живите организми.

Да, лятото е времето на събудените сетива!

Иииии кой сега е номер едно? Кой е този цветен рафт,за  който залепваме в горещото време? Кое е това нещо, което има запазено място в чанти и сакове и е най-близо до носа ни? Да, да, да, онзи мним микрофон, с който можем да се забавляваме, извивайки се пред огледалото!

Той е любимия и спасителен личен гарант - вечния

д е з о д о р а н т.

Лятото е сезонът на дезодорантите, които приятно придружават добрия ни външен вид и деликатно допълват самочувствието ни на красиви хора.

Какво, обаче се случва, когато използваме обичайните антиперспиранти?

На първо място идват неприятните влажни петна по дрехите, този неизбежен риск, който веднага създава дискомфорт от усещането, че нещо не ни е наред. Подбирането и търсенето на продукта, който няма да ни изложи и ще ни накара да се чувстваме добре, кара забързаните клиенти на козметичните магазини все повече да се лутат сред различните видове дезодоранти, които се напреварват и обещават пълно телесно щастие. 

Така ли е, обаче?

Козметичните компании влагат огромни средства за реклама на своите продукти и ако вярваме на тази реклама, излиза, че животът ни е немислим без употребата на дезодорант. 

Но някои дезодорантите никак, ама никак не са безобидни, дори могат да нанесат сериозна вреда на здравето. Още от училищните си години знаем, че най-големият орган на човека е… кожата! А едно от местата, където тя е най-тънка и нежна, са подмишниците, откъдето всички вредни съставки бързо проникват в тялото.

Кои са тези съставки? Да вземем например – алуминиевият хлорид и алуминиевият хлорхидрат. Те веднага подтискат потенето, но същевременно много бързо се абсорбират и  натрупват в тялото. Точно те са невротоксини. Със сигурност сте чували и за вредата от използваните в козметиката синтетични парабени. До тях се нареждат и други химични съединения, които щедро „зареждат“ тяхно величество дезодорантите.

Запомнете: тази химия носи повече вреди, отколкото ползи, защото блокира естествените процеси на прочистване на организма. Директно обстрелват водния му баланс, нарушават сърдечната дейност, отключват депресивни състояния, благоприятстват за развитието на болест на Алцхаймер и тумори.

Оооо, не! Стига!Стоп!

Всичко това може да бъде избегнато, ако се доверите на Schmidt’s Naturals - натурална козметична марка, която вече е хит в САЩ и вълната й набира все по-голяма популярност в световен мащаб.

Schmidt’s натурални дезодорант стикове са произведени чрез специално разработена формула, която убедително и без компромис неутрализира миризмата от подмишниците.

Тя оставя приятно чувство върху кожата и притежава отличителен и дълготраен аромат, при това е  н а п ъ л н о  б е з в р е д н а. Алкалните й pH стойности, естественият магнезий и сода бикарбонат са в основата на ефикасната формула против неприятните миризми.

Подробностите са важни:

- За всеки продукт са използвани и внимателно подбрани хидратиращи масла, като масло от карите (шеа) и какао, в комбинация с кокосово масло, за по-голяма хидратация на кожата и за по-лесно и гладко нанасяне, както и растителни пудри, подпомагащи абсорбирането на влагата под мишниците.

- В състава не присъстват изкуствени аромати и оцветители, глутен и алуминий, които допълнително водят до раздразнение на кожата, което прави продуктите подходящи дори и за бременни и кърмещи жени.

Schmidt’s се отличава с високо качество и с това, че носи на потребителите пълна удовлетвореност. Предлага широка гама от прелестни аромати и различни размери стикове – големи стикове от 92 гр. и по-малки от 19,8 гр., които са много удобни за път.

Категорично - лятото ви ще бъде пълноцветно и богато уплътнено с ароматите на Schmidt's!!!

Всички продукти на Schmidt’s може да разгледате и да поръчате с безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди от онлайн магазина на Schmidts-distributor.comhttps://www.schmidts-distributor.com.  

--

За контакти:

Тел.: 0876 337 665

Сайт: https://www.schmidts-distributor.com/  

Фейсбук: https://www.facebook.com/schmidts.distributor/

--

*РекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама