Сдружение "Стратегия за развитие на футбола в град Варна" събира легенди

10.02.2020 / 21:21 0

Сдружение с нестопанска цел "Стратегия за развитието на футбола в град Варна" ще проведе събрание на 21 февруари петък от 17 часа в "Графити".

Както е известно, в управителния съвет на сдружението са Благой Калфов, които е и председател, Иван Василев и адвокат Христо Боев. Членове на контролния съвет са собственикът на Черно море Марин Митев, Вахан Ангатян и Красимир Маринов, а сред 52-мата учредители са футболни легенди на Варна от няколко поколения, сред които Божил Колев и Красимир Зафиров.

Сдружението бе основано преди 3 години, като председателят на УС Благой Калфов разкри пред учредителите как се стигнало до идеята да го учредят. 

"Тази идея бе на г-н Марин Митев и се радвам, че след няколко разговора с него успяхме да я осъществим. Всъщност подобна идея са имали и поколения варненски футболисти, но благодарение на г-н Митев това сдружение вече е факт и мисля че е дошло времето хора с водещи позиции в обществения живот да съдействат да бъде променен начина на работа във варненския футбол, за да може след 3,4,5 години да има той едно много успешно бъдеще", заяви Калфов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама