Седмичен хороскоп на Алена: На две зодии ще им върви много през седмицата (виж дали си сред тях)

24.01.2016 / 16:10 1

Вижте какво обещават планетите за последната седмица на януари според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен

Не се ядосвайте, ако срещнете известни затруднения или всичко се случва твърде бавно – съобразявайте се с обстоятелствата и оставете идеите ви да узреят. Ако все пак решите да започнете нов проект, направете го към края на седмицата. 

Комуникацията с шефове и висшестоящи може да бъде по-трудна, особено ако в отношенията ви има напрежение. Обмислете внимателно какво искате да постигнете, планирайте отделните етапи, доколкото е възможно, и довършете работата по започнатите задачи и проекти. Що се отнася до личните взаимоотношения, включително и интимните, през този месец е потребно да бъдете по-внимателни, защото не е изключено да излязат наяве стари проблеми – предупреждава Алена в седмичния си хороскоп.

 

Телец

През тази седмица спокойно продължете да правите това, което умеете доста добре – да обмисляте внимателно плановете и намеренията си и да не бързате за никъде. Ще имате достатъчно време и възможности да размишлявате върху това какво искате да постигнете и съответно да прецените как може то да се случи. Негативните мисли са последното нещо, което ще ви помогне. Периодът е доста благоприятен за финансовото ви положение. Възможни са и пътувания в чужбина, но ако ви предстои задгранично пътешествие, бъдете по-бдителни и проверявайте внимателно всяка важна за вас информация. През дадения период не е изключено да прехвърчат искри между вас и партньора ви. 

 

Близнаци

През идните дни мислите ви ще бъдат заети с финансови въпроси. Вероятно ще се наложи да направите някакво преразпределение на средства, да прецените дали да вложите пари в някакво начинание или да не инвестирате в него, както и да намерите начин да постигнете по-добър баланс между приходите и разходите си. Заредете се с търпение, защото не е изключено разрешаването на проблемите да се отложи във времето и да ви струва повече нерви и усилия. Основната характеристика на седмицата е, че по някакъв начин събитията през нея ще бъдат свързани с миналото ви. Не е изключено в интимните ви отношения да изплува проблем, който не сте изяснили. 

 

Рак

Тази седмица ще имате за задача да оцените важните взаимоотношения в живота си – интимни, партньорски и делови. Възможно е наяве да излязат слаби места във връзките ви, които досега не сте забелязвали и които ще ви притеснят и объркат. Не бързайте да си правите изводи и не взимайте решения под влияние на силни емоции, защото може да сбъркате. Ако все пак не успеете да се удържите, обяснете какво точно изпитвате и от какво имате нужда – споделянето може да помогне. За да не влизате в излишни конфликти, опитайте се да говорите спокойно, а не обвинявайте другия човек или още по-лошо – не правете опити да го накажете с мълчание, цупене и мрънкане.

 

Лъв

През дадения период представителите на вашия знак ще трябва да си припомнят поговорката „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Казано по друг начин, действителността ще отразява миналите ви действия и независимо дали ви харесва, или не, ще трябва да се съобразявате с нея. Ако ви харесва, чудесно – ще успеете да се насладите на постигнатото, да си починете малко от усиления труд, който сте положили преди време, и да останете още по-уверени. Ако не ви харесва, тогава вероятно ще се наложи да си направите равносметка за това как се е стигнало дотук и да помислите по какъв начин да промените курса на движение в живота си.

 

Дева

През тази седмица едва ли ще срещате някакви особени пречки и трудности, тъй като изискването на периода е да се проявява повече търпение и здрав разум – две качества, които повечето от вас притежават и прилагат. Ще се създаде възможност да планирате добре задачите си, да си изработите график и да го спазвате. Колкото по- прецизни сте в работата си, толкова по-добре за вас – така ще намалите риска да допуснете някоя досадна грешка, заради която после да се ядосвате. Способността ви да обръщате внимание на детайлите и да откривате дефектите ще ви бъде от особено голяма полза. Не бъдете като другите, които правят грандиозни планове – трудете се спокойно по текущи проекти.

Везни

Ще имате повече време да си починете и да останете насаме със себе си – независимо дали го искате, или обстоятелствата ви тласкат в тази посока. Смисълът на този период е да се погрижете за себе си и да презаредите батериите. Ако сте пренебрегвали някои свои потребности, например съня и почивката, сега е моментът да поправите това. Някои от вас ще използват свободното си време, за да анализират определена област от живота си, в която е наложително да се направят промени. Макар че периодът не е подходящ да се отдавате на трескава работа и да се втурвате да правите радикални промени, не е лошо да се опитате да си изясните някои подробности, свързани с бъдещите ви планове – съветва в хороскопа си Алена. 

 

Скорпион

Възможно е през дадения период да избуят силни емоции, дълго спотаявани страсти, дори и скрита агресия. Това ще създаде предпоставки за възникване на някои трудности в личните взаимоотношения. За да не кажете нещо, за което ще съжалявате и за да не реагирате прекалено бурно, намерете начин редовно да разпускате и да освобождавате напрежението. В противен случай има риск да си го искарата на друг човек, което не е добър вариант. Седмицата е подходяща да планирате малки промени в начина си на живот и в средата около вас. Ако се налага да пътувате през януари, бъдете по-внимателни и организирайте добре както транспорта, така и престоя си. 

 

Стрелец

Ще имате всички условия да внесете малко повече спокойствие и хармония в живота си. Каквото и да се случва около вас, вие ще успеете да съхраните вътрешния си баланс, ако не позволявате на хората и обстоятелствата да го нарушават. Ще подпомогнете звездните влияния, ако забравите за кратко за себедоказването, битките, конкурентната борба и се проявявате такива, каквито сте. Включете във всекидневната си програма релаксиращи и балансиращи тялото и ума занимания, които ви доставят удоволствие. Няма значение какви са точно – може да отидете на масаж, да танцувате, да спортувате, да разкрасите дома си – важното е заниманието да ви носи наслада. 

 

Козирог

Тази седмица е важна за вас, защото ще се създаде възможност да определите към какво ще се стремите през следващите месеци и съответно да прецените как бихте могли да го постигнете. Вие не сте от хората, които често сменят посоката, но именно сега ще можете да го направите, ако смятате, че имате нужда от това или обстоятелствата го налагат. От една страна, много от вас ще изпитват желание да се устремят напред и да направят промените, които са си набелязали. От друга страна обаче, никак не е изключено нещата да се случват по-бавно или да се изправите пред известни въпросителни, които да не ви позволяват да предприемете действия. 

 

Водолей

За вас това ще бъде седмицата на приключването и на раздялата с някои неща от миналото. Не се плашете от думата „раздяла“ – за да дойде новото, ще трябва първо да се освободите от старото. Бихте могли да съдействате на този процес, като се откажете от вещи и дейности, за които имате усещането, че не ви трябват или че не ви носят нищо добро. Сега е подходящ момент да се освободите от вредните си навици. Каквото и да ви се случва, имайте вяра в добрия завършек и не позволявайте на демоните от миналото или на страховете ви да ви държат в плен. Обръщайте повече внимание на грижите за тялото си – яжте здравословна храна, движете се повече и доколкото е възможно, избягвайте стреса – съветва в седмичния си хороскоп Алена.

 

Риби

Ще се наложи да свършите работа, на която по една или друга причина не сте обръщали внимание или дълго сте отлагали. Под „работа“ се разбират не само служебните задачи, но и всякакви задължения, отговорности и лични дела. Във ваша полза е да се заемете сериозно с тях, защото с времето положението може да се усложни. Дори досега да сте плували по течението и да сте се примирявали с липсата на сигурна почва под краката си, по-добре се опитайте да сложите ред в хаоса, за да не си причинявате допълнителен дискомфорт. Не е изключено на работното ви място да се извършат промени или да вземете важно решение, което касае професионалното ви развитие. 

 

За женатаПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

0
0
Спътник на Земята (преди 6 години)
Рейтинг: 112 | Одобрение: 2
Хахахах. Отново интересна седмица ще е...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама