Сензационно разкритие! Американски астронавти са открили на Луната град от извънземни и доказват всичко с това

16.06.2018 / 07:07 6

Американските астронавти Нийл Армстронг и Едуин Олдрин казат на Луната през 1969 година. След завърщването на мисията Аполо 11" НАСА провежда пресконференция, записите от която стават известни едва сега, пише Блиц.Това съобщават световните медии и разкриват, че Нийл Армстронг още тогава разказва за гигантски НЛО, които преследвали кораба му в лунната орбита.

Освен това, уфолозите публикуват и засекретен преди запис, който според тях е направен от американските астронавти по време на кацането им на Луната. Привържениците на конспирационните теории предполагат, че е имало действително присъствие на извънземна цивилизация.

Видеото показва странните съоръжения на извънземната раса. На записите се виждат сгради, построени на няколко нива от огромни каменни блокове и колони с големи врати и прозорци. 
Армстронг и Олдрин изучават многоетажната сграда. Самото видео дава и представа за размерите й.
А днес уфолозите предполагат, че имаено тази среща с представителите на извънземна цивилизация слага край на по-нататъшните полети на Луната.

От своя страна от НАСА отричат оригиналността на записа. Но все пак съществуват множество фотографии на лунната повърхност, на които могат да бъдат забелязани построени от извънземните сгради.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
Ефир 2 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Простотия!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама