Сензация: Учените разбулиха тайната на Лох Нес

05.09.2019 / 20:33 2

Специалистите от новозеландския университет Отаго преди около година взеха образци от водата на езерото Лох Нес в Шотландия, опитвайки се да открият ДНК на известното чудовище, предаде Блиц.

 

В хода на изследването учените са успели да съберат проби от водата от три дълбочини на езерото Лох Нес и да изучат всичко в тях, като мъх, кожа, люспи и дори фекалиите. 

На 5 септември ръководителят на изследването професор Нил Гемел заяви на пресконференция, че специалистите са открили 500 милиона различни ДНК проби. Находките са били сравнени с вече изучени живи същества и е било достигнато до извода, че хората, най-вероятно, са виждали във водата гигантски змиорки.

За съжаление, резултатите на изследването са показали, че "няма никакви доказателства" за съществуването на чудовището Неси, пише в. "Мирър". 

Трябва да се отбележи, че легендата за чудовището във водите на езерото Лох Нес се появява през шести век. Оттогава са били регистрирани голям брой свидетелства за това, че Неси съществува. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
tzokov (преди 4 години)
Рейтинг: 2532 | Одобрение: 932
Евала,хората правят бизнес от нещо несъществуващо.
atanasov
11
2
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 52087 | Одобрение: 16907
Бар на брега на Лох нес.Клиентите си пият кротко,а един пита бармана:Кога излиза чудовището?Бармана казва :след третото уиски, винаги се появява. Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама