Сензация в ефира: Проф. Михаил Константинов обясни защо Борисов няма да хвърли пешкира и какво важно решение за България ще вземе Румен Радев

21.11.2018 / 08:56 5

Кадър: БТВ

Току що в „Тази сутрин” по БТВ проф. Михаил Константинов разкри защо Бойко Борисов няма да сдаде властта и какво важно решение предстои да вземе президентът Румен Радев.

Ето как аргументира мнението си проф. Константинов:

„Заради протестите на Бойко Борисов може да му писне и да хвърли пешкира, но няма да го направи. Причината е, че 2019-та ще е много важна година за България и правителството ще оцелее. Тогава предстоят евроизбори и избор на главен прокурор на Република България. Изборът на главния прокурор ще зависи 50 % от Румен Радев. Не е вярно, че президентът няма сила. Той има такава. Именно от указа, който ще подпише Радев, ще зависи кой ще е главен прокурор. Освен това през 2019 година ще се разпределят 10 милиарда, като 1 милиард от тях е за Кресна, въпреки че поръчката още не е решена.”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
28
66
plabov1080 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 48421 | Одобрение: 3631
2019-та ще е много важна година за България
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама