Серия от грабежи във Варна, в някои случаи - със заплахи и сила

15.04.2019 / 15:14 1

В събота сутринта, около 07:00 часа, до полицията във Варна е постъпил сигнал за това, че в игрална зала, неизвестно лице е направило опит да отнеме наличните към момента оборотни пари, като е употребил заплахи и сила.

След проведено разследване на случая е установено, че извършител на деянието е Й.И. (21 г.) от Варна, известен на МВР, неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение.

В петък пък, около 01:00 часа, от незаключена хотелска стая, неизвестно лице е извършило грабеж на чанта, съдържаща мобилен телефон и 50 лв., собственост на 72-годишна жена. Установено е, че извършител на деянието е Д.А. (40 г.) от с. Житница, известен на МВР, неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение.

Малко по-късно, около 06:20 часа, в района на автобусна спирка «Явор», неизвестно лице е извършило грабеж на чанта, съдържаща портмоне, карти за пътуване и пазаруване, собственост на 79-годишна жена. Като извършител на деянието е установен  И.И. (57 г.) от Варна, известен на МВР, неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. 

Разкрит е извършителят на грабеж на мобилен телефон, станал на 11.04. на бул. «Цар Освободител», когато неизвестно лице отне мобилен телефон, собственост на 20-годишен мъж. Извършител на деянието е Е.Д. (25 г.) от Варна, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
3
n eXu s (преди 7 месеца)
Рейтинг: 188360 | Одобрение: 34110

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама