Северин казал, че не е удушил Виктория, а от удара в носа ѝ потеклата кръв тя се задушила

12.10.2018 / 08:48 10

Майката на Северин Красимиров и доведеният му баща били шокирани от това, което е извършил, тъй като по думите им не бил агресивен и не е имал такива черти.

Пред тях той казал, че няма съучастници, действал сам по време на гаврата с журналистката Виктория Маринова, съобщи новини.бг.


Двамата били шокирани от това, което е извършил.

Дошъл в Германия, за да види за последно своите близки, тъй като имал намерение да се предаде. 1-2 часа, след като влязъл в дома им в немския град Щаде, там нахлули германски полицаи и го арестували. Майката обясни пред, че синът ѝ казал, че е пил алкохол с приятели, бил взел и наркотик - едно шише уиски, наркотик, наричан кристал, и бира.

"Майко, аз убих човек, дойдох само вас да видя", казал ѝ Северин. Доведеният баща на Красимиров също обясни как им казал "Голяма бела стана". Северин твърдял, че не е удушавал Виктория, а от удара в носа и потеклата кръв тя се била задушила.

Бащата разказа и как, като седнали да вечерят с децата, Северин се разплакал и им казал, че видял по телевизията, че убитата от него Виктория има малко дете. Малко след това влязла полицията.

Очаква се Северин Красимиров да бъде върнат у нас в следващите 10 дни. Днес, 11 октомври, се очаква Върховният съд в германския град Цале да даде подробности.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
изгорете го жив тоя мангал
16
2
сирма (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За 30 години държавата превърна в многоглаво чудовище етноса, който паразитира върху гърба на всички останали. Трудът /без значение, какъв е/ обогатява преди всичко интелекта! 
19
3
motoristka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67983 | Одобрение: 33143
Болест В едни други, нееврогейски времена, този изрод щеше да е осъден на смърт...:devil:
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
7
0
Топ 10 пандиза (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
1.Северина 2.Северина ... 10.Северина
13
3
СЪДИСТ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какво правите Вие журналистите нямате ли малко съвест? Убил по най-жестокия начин момичето,гаврил се с нея - нали си има жена защо не е бил с нея да си задоволи нагона....Смърт или да режат месото му със сол вътре....Безобразие надрусан и убива и после реве ...ами да му простим! Има приказка "На затвор вратата се отваря ,на гроб НЕ" Смърт!
16
1
х (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Северине, дотук беше! Отсега нататък, доживот, ще береш плодовете на това, което сам посади! Дано да живееш дълго и мъчително! 
7
1
PLAMEN IVANOV (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
VECHI SI MARTAV MANGO SAMO DA TI VIDIA MUTRATA NIAKADE JIV SHTE TE IZIAM.
25
0
христо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Защо ни ги пишете тези глупости , какво казал убиеца , какво казала майка му . Ами какво очаквате да кажат ? Не им давайте трибуна , вие сте за критика в момента , че популяризирате тези неща и , имам чувството , че искате обществото да ги съжали , пък убитата майната и . Наистина т.н. журналисти сте долни манипулатори.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Майкати и долен мангал еййй, сега какво трябва да вземем и да го съжаляваме ли ? Щял да се предаде, бил се разплакал...., на кого ги разправят тези бе. НА ЦИГАНИН ВЯРА ДА НЯМАШ, а на този трябва да му отрежат главата с тъп, ръждив трион в центъра на циганскака махала в Русе...измет долна.
23
2
4epa (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
mrasen gaden mangal svarete go v kazana jiv da strada maika ti urod da eba
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама