Северин пред немския съд: Влязохме в спор, но не съм искал да я убивам и изнасилвам

12.10.2018 / 12:10 16

Обвиняемият в убийството на тв водещата Виктория Маринова Северин Красимиров ще бъде върнат в България със самолет още този уикенд. Това съобщи "Монитор", позовавайки се на източници в съдебната власт. Германският окръжен съд в Щаде окончателно реши да върне в България задържания за престъплението. Информацията за решението на съда беше разпространена чрез съвместното прессъобщение на съдебните власти в Целе, в чийто окръг попада и Щаде – мястото, където се укриваше Северин след престъплението.

В съобщението пише, че магистратите в Щаде са взели решение да бъде изпълнена европейската заповед за арест, издадена срещу Северин от българската прокуратура.

От германската прокуратура посочват, че по време на разпитите там обвиняемият частично е признал вината си за извършеното престъпление. Пред разследващите той е обяснил, че се е озовал на брега на р. Дунав в Русе в нощта на престъплението, като е бил под силно влияние на наркотици и алкохол.

В някакъв момент покрай него минава непозната млада жена, в която той влиза в спор, а след това решава да я нападне и хвърли в храстите. Пред съда обаче Красимиров е отрекъл да е имал намерението да убива Виктория, както й да я изнасилва и ограбва.

Тези признания според немската прокуратура показват, че в престъплението не може да се търси политически мотив. Обвиняемият не е възразил срещу екстрадицията и се е съгласил с ускорена процедура за връщането му в България, се посочва още в съобщението. Затова главният прокурор на Целе е издал заповед за трансферирането му у нас. Законът предвижда това да се случи в 10-дневен срок.

Според информация на "Монитор" трансферът ще се осъществи още този уикенд, когато е най-скорошния полет от Хамбург за България. Заедно със Северин ще пътуват представители на немската съдебна охрана, които трябва да предадат обвиняемия на наши гардове на българското летище. От там Северин ще бъде трансфериран в следствения арест в Русе, където се води разследването срещу него.

Веднага щом пристигне у нас на Северин ще му бъдат повдигнати и двете обвинения - за изнасилване и умишлено убийство, които до този момента са му предявени само задочно. След това започва да тече 72-часов срок, в който Красимиров ще бъде изправен пред Окръжния съд в Русе, за да му бъде определена мярка за неотклонение. По информация на "Монитор" прокуратурата ще настоява за постоянно задържане под стража. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
до северин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
  За какво си спорил с нея, защо я дебна? На каква тема можеш да спориш с нея?
1
0
до северин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
  Отричаш, че си имал намерение да я убиваш , насилваш и ограбиш. Какво е било намерението ти тогава ??????????????????????????
3
2
Mnogoznajko (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Опитай и якошибания и той е мангал,ама от нелегалните ! Оп ,стоп,той е педал-мангал !
1
5
Mnogoznajko (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Mими,да те е ебал циганин,не нали ? Две са причините :или си лезбийка или си толкова грозна ,че и циганин не би се прежалил ! Може само да те съжалявам,не знаеш какво е удоволствие ! Дори да си омъжена ,не си изпитала какво е чувството ! То няма жена да е останала само с един мъж,жена ли казах то това е гъска ! Опитай! Има културни и възпитани циганчета ! Лошото е ,че след това няма да поискаш мъжа си !
4
1
мими (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
явно новината са я чели(чудно как) и двама мангала които могат да четат и са дали минусите.
3
2
666 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11322 | Одобрение: 3277
Написал съм за куршума Усмивка Другото е...друга бира Усмивка
4
1
якошиба (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
бе то и аз влизам в спор ма чак пък да убия някой ще му хвърля един бой и толкоз-това е изрод мангал на сапун
10
1
! (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не искайте смъртна присъда за този не-човек! Това би било най-доброто, което може да му се случи. Той трябва да живее дълго, но ежедневно да му бъде причинявано това, което е сторил на това невинно момиче. Трябва да изживее мъката на родителите ѝ, на детето ѝ, на всички, които са я обичали. Ежедневно да бъде измъчван, да бъде бит, обезобразяван, изнасилван, да усети страха за да разбере как се чувства човек, който вижда, че е изправен пред смъртта и че тя е неизбежна. Смъртта би била подарък за него.
6
0
До 666 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пич, много ти е ниска мизата - аз давам 10к на снайпериста
29
2
1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СТИГА ЦИГАНСКИ ТЕРОР У НАС!!!! ДА СЕ КАСТРИРАТ. ТЕ НЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, НО НА ТЯХ ЛЕЧЕНИЕ НЕ ИМ СЕ ОТКАЗВА, ТЕ РАЖДАТ И ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ПОМОЩИ И..... НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ЧИСЛЕНОСТТА ИМ И ДА НИ ЗАТРИВАТ. СТИГА!!!!!!!!!!!!!! СТИГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ГИ ТОЛЕРИРАТ, ЗАЩОТО СА ИМ ОСНОВНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ!!!!!!!!!! МОЯТА ПРЕКРАСНА РОДИНА БЪЛГАРИЯ СКОРО ЩЕ Е ЦИНГАРИЯ...
20
2
Жеко (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Едно камък на врата и от  Дунав мост по средата.Трябва ли да го храним в затвора? Трябвали да живее между нас ?
16
2
1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
добре обучени ,,не исках съжалявам ,,и са готови за нови подвизи
15
2
666 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11322 | Одобрение: 3277
Ние ще го платим...как кой?!? После гниенето му в затвора пак ние ще платим... Аз бих дал 20 лв. на някой снайперист за куршум и още като слиза от самолета да се реши този проблем...
28
2
аха (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ДА ПИТАМ ЗА ПРОТОКОЛА-КОЙ, ЩЕ ПЛАТИ САМОЛЕТА НА ТОЗИ ИЗВЕРГ?! И, КАКВО ЗНАЧИ -НЕ СЪМ ИСКАЛ-АМИ ,КАТО СИ ПИЯН И НАДРУСАН ЗАЩО НЕ СЕ УДАВИШ, ИЛИ ДА СЕ САМОУБИЕШ?! АМА ТЕ МАНГАЛИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ВИНОВНИ СМЕ ВСИЧКИ НИЕ , ЧЕ СИ МЪЛЧИМ!
24
2
plabov1080 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 50705 | Одобрение: 7160
И билета за самолета кой ще го плати?
plabov
25
1
Избирател (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Винаги така казват ромите след като са убили: Не са искали и съжаляват. Обаче преди това са убили!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама