Сградата „Опал“ на „Явор“ АД е новото украшение на варненския район „Младост“

13.11.2017 / 10:15 0

Радост, надежда, удовлетворение и дори доза благородна завист – това бяха основните емоции по време на откриването на сграда „Опал“ във варненския район „Младост“. Новото жилищно бижу, изградено с перфектно качество и с впечатляваща бързина, посрещна официално новодомците си с подобаваща церемония.

 За да се включат в празника на „Явор“ АД и неговите клиенти, на тържеството присъстваха зам.-кметовете на Варна Пейчо Пейчев и Христо Иванов, както и Главният архитект на града арх. Виктор Бузев. Естествено там беше и Христо Христов, кмет на район „Младост“, който призна, че искрено завижда на хората, които ще живеят в тази чудесна сграда, която ще има положителен ефект за целия квартал и ще допринесе да подобряване на качеството на живот.

 И това е самата истина: Сграда „Опал“ е кокетна седеметажна жилищна сграда с РЗП 4400 кв.м. Тя е построена за 16 месеца, а проектът е дело на арх. Мирослав Сталев. Грубият строеж извърши – Одесосстрой ООД, a довършителните работи – Солей 06 ООД.
Към момента са продадени магазина за хранителни стоки и всички жилища, с изключение на един от най-привлекателните тристайни апартаменти с източно изложение, обширна гледка и комфортно разпределение. 

 
Сграда „Опал” се състои от сутерен, партер и шест жилищни етажи. Подземното ниво разполага с 34 броя паркоместа, а на партера е изграден магазин за хранителни стоки на веригата My Market. Втори и трети етажи разполагат с 14 бр. Ателиета. На останалите  етажи са разположени 22 бр. апартаменти. В границите на имота има и още 11 бр. външни паркоместа. За построяването на сграда „Опал” са подбрани висококачествени строителни материали. Сградата разполага с луксозен асансьор, каменна стенна облицовка. Жилищата са предвидени с 6-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен стъклопакет. Избран е  Италиански гранитогрес за общите части и алуминиеви парапети в дървесен цвят.
Отец Любомир Попов отслужи водосвета, с който беше измолена божествената благодат за сградата, нейните създатели и най-вече за хората, които ще се наслаждават на уюта ѝ и за които тя ще е любимия им дом. След тържественото прерязване на лентата, председателят на съвета на директорите на „Явор“ АД и собственик на „Интерком Груп“ ООД инж. Павлин Николов благодари на всички, които са свързани пряко с този проект.

 
„Благодаря на първо място на новодомците, че избраха да бъдат наши клиенти. Благодаря и на общината, че работихме без бюрократични спънки. Благодаря също и на екипа, който създаде тази сграда, защото те влагат сърцето си в работата и изпипват всички детайли“, каза инж. Павлин Николов. 


В момента „Явор“ АД, което е част от семейството на  „Интерком Груп“ ООД, разработва нови и перспективни проекти.
„Проектираме шестетажна жилищна сграда на ул. „Мадара“ в кв. „Левски“ с РЗП – 2000 кв. м. До месец март догодина ще започнем строежа на жилищен комплекс в кв. "Виница", състоящ се от еднофамилни къщи, разположени на 5 декара с отлична морска панорама от кота терен. Също така работим по сделка за придобиването на парцел с отлична локация в гр. София за изграждането на още 14000 кв. м. РЗП“, разказа инж. Павлин Николов.
До края на месеца се очаква завършването на строителството на красивата осеметажна жилищна сграда „Ахат“, която е в непосредствена близост до „Опал“. Така целият облик на тази част от район „Младост“ придобива съвсем нов, модерен и заедно с това уютен вид. 
За да бъде истински празника, официалното откриване на жилищна сграда „Опал“ завърши с томбола сред новодомците. Голямата награда в нея беше наистина щедра – 55-инчов телевизор JVC. Към всеки един от ключовете, които бяха връчени на притежателите на жилища, пък беше прикрепен по един опал.
 Тук е мястото да кажем, че освен че е символ на вдъхновение, любов и страст, този скъпоценен камък носи и спокойни и красиви сънища на тези, които го притежават. Какво по-хубаво допълнение може да поиска човек към жилището си в чудесната нова сграда „Опал“ във Варна?


*реклама

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама