Сидеров: Русия ще насочи тежки оръжия, които могат да затрият България заради базата на НАТО

28.01.2015 / 10:03 17

Русия ще отговори с много по-голяма сила. Това каза председателят на „Атака“ Волен Сидеров от парламентарната трибуна по повод слуховете за изграждане на натовска база и център за командване на НАТО в Шабла, пише "Пик".

Според Сидеров в най-източната част на България ще бъдат поставени ракети срещу Русия. "Шабла е най-източната точка, на по-малко от 400 км от Крим. Тази територия обаче е присъединена честно към Руската федерация с референдум, който само „Атака“ призна у нас", заяави националистът. 

Дали няма да има отговор от Русия? Ще има, и то с много по-голяма сила. Тежки оръжия ще бъдат насочени и те могат да затрият страната ни. Русия ще отговори с тежки мерки, изригна Сидеров.

Според него у нас в момента се привикват военни резервисти, които се привеждат в готовност за мобилизация. Подобни процеси имало и в Украйна.

"В България и Украйна правителствата са едни и същи – марионетни на САЩ", завърши Сидеров. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
3
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 242657 | Одобрение: 27267
къде си видял да плюя сащ ? твърдя обаче , че мястото на българия не е в нато поради исторически,геополитически и демогравски най-вече причини.......необходим е неутралитет , дори с цената на излизане от нато и докато титаните си мерят патките да не си завираме задника там за да не ни се случи случка......защото , ако нещо се случи наистина , нато няма да си мръдне и малкия пръст за да те спасява ........в това можеш да бъдеш сигурен , защото нито на нато ще му е до тебе , нито ще може.......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
4
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 242657 | Одобрение: 27267
а бе ти олигофрен ли си или някое тъпо пишлеме .....? знаеш ли как ще те спаси сащ , след като ракетата лети 2 мин до българския бряг......я се поинтересувай за ракетната война от близка дистанция в израел , но имай впредвид , че от газа не се изтрелват истински бойни ракети , а кьорфишеци......нали затова е патакламата в украйна , че руснаците се чувстват застрашени от евентуално разполагане на натовски ракети там.......ще имат възможност да летят до москва за 7-8 мин , което ще застраши руското пво неимоверно...... а 2 мин ? няма да имаш време да си вземеш чаршафа на път за гробищата , а само да си целунеш гъза за довиждане.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
0
mitkos77 (преди 7 години)
Рейтинг: 197 | Одобрение: 22
За жалост този път е прав..е дано нищо лошо не случи, че само това ни липсва...
Съществува български сайт подобен на фейсбук, в който всяко действие, било то харесване,споделяне,качване на снимки Ви носи точки, които след като натрупате можете да си вземете награда ? :) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ И УКРАШЕНИЯ
6
0
iTechnology (преди 7 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Този път е прав!!!!
11
1
zakluch (преди 7 години)
Рейтинг: 31114 | Одобрение: 5604
Дано това не е истина!
Повече за мен тук Ключодържатели
17
3
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40799 | Одобрение: 8179
Това не трябва да се допуска. За съжа.ение единствената възможност за противопоставяне са масови протести във Варна и цяла Добруджа.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама