Сидеров отказа НСО да пази семейството му

11.10.2018 / 14:37 2

Волен Сидеров коментира в кулоарите на парламента инцидентът със съпругата му Деница, съобщава Novini.bg. Сидеров разказа за срещата си с шефа на НСО.

По думите на политика за момента няма нужда семейството му да бъде с охрана. "Аз съм имал предложение за охрана и друг път. Тогава шефът на НСО и на ДАНС дойдоха при мен с извадки в интернет", разказа Сидеров

Адвокатът му започва действия срещу човека, нападнал жена му, сподели той. "Моето недоволство е срещу това, че всичко бързо се случва", заяви Сидеров.

На въпрос дали депутати от "Атака" вчера на среща с премиера Бойко Борисов са настоявали за оставката на вътрешния министър, Сидеров заяви, че не знае дали този въпрос е повдиган.

Относно дали има сблъсък още той с Валери Симеонов, Волен Сидеров заяви, че отношенията им са открити и всеки един може да прецени кой е крив и кой е прав.

На въпрос дали "Атака" има кандидат за главсек на МВР, Сидеров отговори, че има такъв, както и че има кандидат за вътрешен министър. "Не знам дали има някой доволен от работата на МВР. Трябва да бъдат направени промени. "Атака" предлага промени, а дали ще бъдат одобрени, в друг въпрос", каза Сидеров и поясни, че трябва да се промени концепцията във ведомството. "На коалиционен съвет в понеделник ще поставя темата за реформите и реорганизацията в МВР", информира още той.

"Много въпроси задавате, дори повече и от 3-годишния ми син, който сега опознава света", заяви накрая пред журналистите в НС лидерът на "Атака".

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Yafo (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Него го пази покровителят му Доган.
7
0
.... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А доган и пеевски докога. Имат пари хората, нека си поемат охраната.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама