Сидеров вдигна скандал на Цецка Цачева пред Могерини

23.07.2015 / 16:06 4

Със скандал започна срещата на еврокомисаря по външните работи Фредерика Могерини с председателя на Народното събрание Цецка Цачева и български министри и депутати.
След като медиите заснеха само протоколни кадри от началото на срещата, охраната започна да ги избутва навън, като подходи малко по-грубичко. В това време Цачева приветстваше Могерини като домакин на срещата с дежурни поздравления.

Вбесен Волен Сидеров обаче скокна от място и започна да прекъсва и апострофира Цачева, че срещата е публична и медиите трябва да останат. Съссъщия равен, дежурен и спокоен тон, с който приветстваше Могерини, се обърна към Сидеров: "Моля ви да не ме прекъсвате, г-н Сидеров".

В това време, доловила, че става някакъв нашенски скандал, еврокомисарката гледаше доста озадачено как сърцато се излагаме пред чужденците.

Сидеров потърси помощ от колегите си, за да задържи медиите в залата, но не я получи, а през това време охраната успя енергично да ги избута навън, пише "Блиц".


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
6
plabov1080 (преди 5 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Нали на медиите им е било предварително обявено на какво и колко време ще присъстват? Защо Сидеров се прави на обдусман за медиите?
plabov
7
11
USA (преди 5 години)
Рейтинг: 1334 | Одобрение: -551
Не си пил хапчетата пак !Гнусен малоумник!Болен Сидероглу
10
9
ЖорО (преди 5 години)
Рейтинг: 378 | Одобрение: 18
Волене липсва ти благата дума за отваряне на желязни врати... За това винаги удряш на камък макар и да е прав. Не с рогата на пред а с разума... и никога не е късно да станеш за резил. Макар и да си прав, никой няма да те вземе сериозно. Успех не се постига с викане а с говорене. Колкото и да си прав никой няма да се вслуша в песента ти.... Тонът прави музиката... УВИ "Като си пееш Пенкеле кой ли та слуша"

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама