Сигнал до „Петел“: Ужасна нередност на гробищата във Варна хвърли жена в отчаяние само дни след погребението на майка ѝ

05.04.2018 / 16:05 7

Варненка се обърна към „Петел“ със сигнал за ужасна нередност, която се надяваме да не сполети никого в дните на най-голямата за всеки човек мъка. Дни след като е погребала майка си в гробищен парк „Кантара“, варненката се върнала на гроба ѝ. Това, което обаче видяла, я хвърлило в истински шок.

По думите на жената, пръстта на гроба се била слегнала само за 9 дни с около 40-50 см. Когато се обърнала към гробар, за да го попита защо мястото на вечния покой на майка ѝ е в такова състояние, той ѝ отговорил, че трябва да плати допълнително, за да се насипе още пръст и да се заравни. Може би гробарят е искам парите „на ръка“, но жената решила да постъпи както е редно.

Тя отишла в управлението на общинската фирма „Обреди“, която стопанисва гробищните паркове във Варна. Там и казали, че слягането на гробовете е нещо нормално, взели парите и обещали да свършат работата – да насипят още пръст, да заравнят гроба и да поставят рамка.

„Днес отново съм на гробищата и какво да видя – нищо от това, за което си платих 41 лева допълнително, освен тези 400 лева, които дадох за самото гробно място, не е направено. Натрупани са боклуци! Това е гавра! Дошла съм на гроба на майка ми с близки, а няма къде една свещ да запалим... Аз не искам нещо помпозно, искам съвсем прости неща“, коментира потресената жена.

Съвсем наскоро тя погребала и съпруга си, подобни проблеми не е имала. Според варненката, на гробищата е задължително да има различно отношение както към мъртвите, така и към скърбящите близки.

„Какво си мислят тези, които си вършат работата толкова безобразно и дори за елементарни неща искат допълнително пали? Че отношението към тях ще е друго, когато починат?! Поне това не ги ли кара да си вършат малко по-съзнателно задълженията?“, коментира възмутената варненка. Състоявиено на гроба на майка ѝ се вижда на снимките, която тя ни изпрати. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
squeezer (преди 5 години)
Рейтинг: 8710 | Одобрение: 3200
съд до дупка,има си плащане,а няма извършена услуга,стига с тез мошенгии,да ги съди женицата цялата управа,не си ли търсим правата,тез уроди ще ни се качват на главите.................

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама