Сигнал на читател: Глутница кучета от седмица е превзела района около "Пикадили Център"! Лаят и "минират" на поразия

11.10.2014 / 15:16 11

*снимката е илюстративна

Глутница кучета от около седмица тормози преминаващите в района на "Пикадили Център" във Варна, сигнализира наш читател на редакционната ни поща info@petel.bg. Бездомните животни лаят срещу всеки, който премине през територията им, а отделно от това "минират много сериозно" стълбите към ул. "Битоля", пише ни още нашият читател, 

Призоваваме да преминавате с повишено внимание в района на супермаркета, защото кучетата са склонни да проявават агресия към хората.  /"ПЕТЕЛ"

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
teodor999 (преди 7 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Трябва да има повече приюти,но държавата не взема отношение!!!
0
0
krasko (преди 7 години)
Рейтинг: 15556 | Одобрение: 5176
бездомните кучета са опасни не само за велосипедистите и моторжиите........виждал съм ,как след атака на куче ,излязло изневиделица между казаните за боклук ,мотопеда рязко навлезе в насрещното......ей хора.......тези мастии са опасни и за децата ни........какво чакаме ? фатално ухапване ?може би чак тогава ще се сетим ,че нещо е трябвало да направим.....
3
1
Варна (преди 7 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
За съжаление е факт. Навсякъде в нормалните цивилизовани страни уличните кучета се убиват с инжекция. Ако не се намери милосърден природозащитник който да ги осинови.
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
6
1
krasko (преди 7 години)
Рейтинг: 15556 | Одобрение: 5176
в денвър ,колорадо видях стотици патки.........сърните се разхождат м/у къщите и по улиците........колите спират ,изчакват и им се радват.......това е атракция......а кучетата в щатите се третират по следния начин........има служби които ги ловят и затварят в шалтери.......ако не се купи до няколко месеца ,животното се убива с инжекция и се изгарят за фертилайзер/тор/......улиците са чисти........чакам идиотите от защита на животните да ми ударят отрицателни киртици........все ми е тая.......истината боли.....
4
2
Варна (преди 7 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Трябва хуманно да се реши проблема. Но мястото на тези животинки не е на улицата. Не случайно туристите ги смятат за атракция. Просто при тях такова нещо по улиците няма.
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
9
3
Варненецът (преди 7 години)
Рейтинг: 440 | Одобрение: 165
Уличните мастии и циганите в тази държава са с милиади права - българите с никакви! Ако удариш с пръчка озверяла мастия ще те съдят като кръвожаден престъпник! Милиардите защитници на мастиите веднага ще те захапят по жестоко от мастията!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама