Синът на Карамански учи Сано да играе

15.12.2014 / 17:13 1

Уроци по актьорско майсторство от Иво, сина на Нели Атанасова от връзката й с бизнесмена Иво Карамански, вбесяват доведения му баща Александър Сано. „Дразня го, като се правя на многознайко за неща, свързани с професията му. Той си ми е баща. Странен е, в най-хубавия смисъл на думата. Знае какво иска от живота и ми казва много истини”, каза младата тенис надеждата в „Търси се” по bTV.  

Сано, когото масовият зрител обикна като Косъма от „Под прикритие”, се просълзи и призна, че първо е спечелил симпатиите на Иво, а после и на майка му. „Аз си го отглеждам. Давам му джобни. Гордея се с него, но рядко му го казвам”, сподели бившият брат Мангасарян, пише "Монитор". 

Когато с Нели станали двойка, Иво им поставил утлиматум или да му вземат куче, или да му осигурят брат или сестра за компания. Атанасова забременяла с Ава на шестия месец от връзката им и се колебаела дали да я задържи. Сано й се струвал прекалено безхаберен и повърхностен, а  се страхувала да остане сама с две деца.

„Много се борихме с нейната параноя. Даже в началото й се обидих – как така няма да ми има доверие? После си дадох сметка, че почти не се познаваме. До втория рожден ден на дъщеря ни още напасвахме характерите си. А докато Нели беше бременна, аз гладувах, нямах ангажименти цели 7 седем месеца. Тъкмо бях приключил с „Братя Мангасариян”, каза Сано.

Най-тежкият момент в живота му обаче е свързан със загубата на баща му, който умира в катастрофа. Трагедията кара семейството да се премести от Русе в Пловдив при роднини. „Той бе в кома два дни, но от удара най-много бе пострадала главата му. Нямаше шанс да оцелее”, спомни си актьорът и добави, че с брат му са преживявали инцидента повече от десетилетие.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Владимир (преди 6 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik