Синдикат 12 с eмоционално обръщение към спартаклийската общност

06.12.2017 / 13:19 1

От Синдикат 12 отправиха емоционално обръщение към спартаклийската общност, с които призоваха всички спартаклии обединени да продължат да пишат историята на клуба.

Поместваме посланието без редакторска намеса:

„Приятели спартаклии, всички ние преживяхме най-тежкия период в историята на любимия ни клуб. След като с дружни усилия успяхме да се преборим за нашия дом, надяваме се, че лошото е останало зад гърба ни.

Никой обаче не си прави илюзии, че пътят на възстановяване ще бъде лесен, но нямаме друг избор, освен всеки от нас да бъде съпричастен с общото дело. Това обаче няма как да стане, ако не сме обединени. Целта на хората, които искаха да унищожат Спартак, беше да бъдат настроени един срещу друг фенове и фенове, фенове и ветерани, за да няма единство и така по-лесно да постигнат целта си. И почти бяха успяли, ако не се бяхме осъзнали, че трябва заедно да се изправим срещу тях. Сега, когато Синдикат 12 поема тежката тежката отговорност да бъде фактор и в управлението на клуба, призоваваме за всеобщо помирение и обединение между цялата спартаклийска общност. Изказваме благодарност на Чавдар Карачобанов и Благой Калфов за пададената ръка по време на Общото събрание на клуба на 5.12.2017 год.

През последните години и месеци Иван Петров е бил до нас в борбата и това няма да го забравим. До всички ръководители на ФК Спартак 1918 и ФК Спартак Варна - с благодарност за положените усилия. Нека продължим да пишем историята на нашия любим отбор обединени и с обща съпричастност на всеки спартаклия!”

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
0
аптекаря (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Точно казано. Няма безпогрешни хора, футболисти или ветерани. Всеки от нас е допускал грешки и ако искрено обичаме любимия на всички нас Спартак, трябва да се научим да прощаваме и обединяваме. Само така ще привлечем инвеститори и ще вървим напред.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама