Синоптикът Емо Чолаков вдига сватба, очаква син около 3 март

13.10.2014 / 00:37 3

Емо Чолаков ще става мъжки татко в началото на следващата година. Момченцето трябвало да се появи някъде около 3 март. За да отпразнува събитието, синоптикът на БиТиВи е решил най-сетне да вдигне сватба с половинката си Красимира, разказват колегите му пред "Ретро". Това било желанието и на първородната им дъщеричка Ема. Тя дори вече била избрала име на братчето си - Тома, на дядо й.

Синоптикът и жената до него 13 години се радват на щастлив съвместен живот. Но той не смеел да се разписва в райсъвета заради предсказание, че ако се ожени, няма да живее дълго. 39-годишният Емил бил уплашен от ясновидството, направено му още като ученик в родния Гоце Делчев. Бъдещият метеоролог така се притеснил, че след това започнал да сънува кошмари и така и не могъл да забрави предсказанието за черната прокоба.

Жената на симпатягата не го ревнувала от многобройните му почитателки, а се радвала, че е харесван и обичан. Тя също продължавала да има тръпка към него след толкова години заедно и се съгласила веднага с идеята му да имат второ дете, без да споменава за сватба.

Семейството на Чолаков в Гоце Делчев било много задружно и затова Емо и Краси почти всяка седмица отскачали да видят родата. Там щяла да е и сватбата, пише standartnews.com.

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
teodor999 (преди 9 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Това са страхотни вести!!!!
0
1
Cigarata (преди 9 години)
Рейтинг: 2505 | Одобрение: -155
Аз по принцип, не вярвам в предсказания, но и на мен да ми кажат подобно нещо и аз ще се страхувам. След като все пак е решил да го направи, / след 13 години заедно / значи много обича жена си. Да са много щастливи!
0
2
Kasparov (преди 9 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
Да е жив и здрав
"Chess is mental torture." Gary Kasparov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама