Синята зона във Варна заработва и през почивните дни от 1 юли

21.06.2022 / 11:59 2

Снимка: Петел, архив

Синята зона във Варна заработва и през почивните дни от 1 юли. Тогава влиза в сила решението на Общинския съвет, заяви за Радио Варна Младен Иванов - директор на общинското предприятие „Паркинги и синя зона”. 

Събота и неделя няма свободни паркоместа, с въвеждането й ще освободим такива, каза Иванов. Предвижда се възможността автомобилите да ползват зоната за платено паркиране цял ден срещу 16 лева, като плащането ще се осъществява чрез мобилното приложение varnaparking.bg, каза още той.

В процес е подготовката на разширяване на обхвата платеното паркиране  и въвеждането на Зелена зона, припомни директорът на ТАСРУД. Предстои проектиране, да бъде издадено разрешение на строеж и избор на изпълнител за ремонтните дейности и полагане на маркировката. Цената за кратковременно паркиране ще е същата  - 1 лв., но в Зелена зона разрешеният престой  ще бъде 5 часа.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
Марио (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18599 | Одобрение: 3569
Превръщате щирокия център в буферен паркинг!:getlost:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама