Системен проблем на ул. "Цар Асен" във Варна: Коли паркират на тротоара, пешеходците газят в локвите

17.12.2014 / 20:30 14

Проблемите с движението на автомобили и паркирането в центъра на Варна е една от освновните теми на надоволство сред жителите на морската столица. Поредният читателски сигнал на тази тема е свързан със системно блокираните от коли тротоари на вече двупосочната ул. "Цар Асен" в морската столица.  

"Тези снимки са направени днес в 17:00 часа. Може би съвсем скоро целият тротоар ще бъде превзет от автомобили, а хората (включително и малки деца) ще са принудени да се движат по подгизналия асфалт", недоволства нашият читател. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Кубрат (преди 9 години)
Рейтинг: 272 | Одобрение: 42
Не можеш да вървиш, не можеш да паркираш, да спираш, газиш в мръсотия и никой не мие и не чисти - няма дъждовна канализация и всеки е изкъпан с мръсотия и гзиш в реки а дрехите и обувките си ги купувам сам..... Не е добро място за живеене........
2
1
cky2k (преди 9 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Ами така ще е !!! Кажете на кмета за който гласувахте да направи паркинги и то безплатни.
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама